Přehozy na postel - zkušenosti

Chtěla bych se zeptat, máte nějaké zkušenosti s přehozy na postel? (příklad: http://domtextilu.sk/prehozy-na-postel-6) Jak často to třeba měnit, jak to třeba prát? Nešpiní se to velmi? Používá to někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
Přehoz většinou používám, když má přijít návštěva a chce nakouknout do ložnice a já chci aby to působilo upraveně, nebo když jsem celý den doma a vzpomenu si, tak přehoz dám. Peru ho málo, moc se nezašpiní, ale kdybych ho používala denně, tak ho peru častěji. Moc se mi to líbí, je to takové uhlazené, ale ráno vstávám dřív než přítel a toho nenapadne ustlat, natož dát přehoz, takže ho opravdu používám jen sem tam :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@ludmila1111 Na denní používání určitě ne, je to dost nehygienické, peřiny pod tím nevětrají, množí se roztoči.....podle doporučení by se nemělo ani stlát a nechat peřiny rozházené :-), ale to už je druhý extrém.
Odpovědět
přehoz používám téměř každý den a peru ho každý měsíc. ale myslím si, že to je celkem na každém...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky používám přehoz jen když přijde návštěva ať je ložnice upravená nebo když si vzpomenu. Mít u nohou postele nějakou pěknou bedýnku nebo truhlu budu ho dávat častěji, protože večer bych ho jen sesunula k nohám a ráno natáhla. Takhle ho musím vždy sundat, složit, dát do skříně a to už je na mě příliš pracné na denní použití :-) Hygienické hledisko mě ani nenapadlo, no vida, podle toho manžel dělá správně s rozkopanou peřinou :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?