Problém s e-shopem

Profilova fotka
Zdravím všechny z MS, potřebuji poradit. V polovině září jsme si objednali novou postel. 17.9. byla přijata do výroby a o cca týden později nám bylo řečeno, že než postel doručí, bude to trvat zhruba 4 týdny, protože korona. No, je 12.11. a postel doma pořád nemáme. Každý týden snad 3x voláme, jak to vypadá, nikdo nám není schopný říct víc než jen, že objednávka je pořád ve výrobě. Na e-maily pro změnu nereagují vůbec. Minulý týden nám bylo řečeno, že tento týden postel bude. Dnes jsme volali a samozřejmě nebude. A popohnat výroba nejde. Údajně. Nevíte, jak to vyřešit? Storno nechceme už z principu, že několik týdnů čekáme, a protože je postel fakt dle našich představ. Zkoušela jsem už i, že jsem těhotná a vstávání z matrace není pohodlné, ale vždy se nám dostane jen odpovědi, že nás paní v telefonu chápe.
Odpovědět
Protože korona je poslední dobou velmi oblíbená výmluva...
Odpovědět
@ellyem98 Objednávali jsme postel, když jsem byla na začátku těhotenství. Měla být hotová do 6 týdnů. Dorazila týden před plánovaným termínem porodu... Jelikož jsme žádnou postel neměli a já už byla opravdu zoufalá (nemohla jsem se v noci z matrace s tím pupkem zvednout). Už jsem obden chodila do toho obchodu, až se jim mě zželelo a zapůjčili nám jednu z vystavených. Rozhodně to nebyla jejich povinnost, ale teď toho prodejce chválím, kudy chodím... Mohu se zeptat na výrobce? My měli postel od Mireal, a čekali jsme víc než půl roku (a to nebyla korona).
Odpovědět
Profilova fotka
@katkamor Jedná se o firmu nabytek-market.cz. O půjčení postele tady nemůže být vůbec řeč, protože v kamenné prodejně mají jen sedačky a kuchyně. Zítra mají přivézt postel mezi 20-22 hod, tak jsem zvědavá. Včera nikdo nevolal, jak slíbili 🙂
Odpovědět
@ellyem98 tak mate nadeji, ze to nebude trvat tak dlouho jako u nas 😉
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
nám přijeli všechno montovat až bylo po ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?