Šatna Pax ikea - recenze

Mate nekdo zkusenosti kolik staci na pohodlny pruchod satnou kdyz z obou stran jsou skrine cca jako na obr.? Jak velkou mate satnu a kde jste koupili? Uvazuji o Pax systemu z Ikey, kvalita ci radsi nebrat a investovat do satny na miru? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ano,presne takto satnu mame ,vcetne okna..mezi stranama mame myslim 116cm..Pax Ikea,ale teda i s dverma,komplet skrine..za tu cenu spokojenost..na miru bychom byli na jednou takove castce takrka,nechavali jsme si nacenit..
Odpovědět
@gigi2 mockrat dekuji a mohu se zeptat kokik vas vysla? A jake mate rozmery? My budem mit 6 metru a druha strana 4 metry... Uvazuji druhou stranu mensi hloubku cca 35 cm a jen pokicovy system, ta deksi strana hlubsi a vice tyci na raminka a kakhoty a zasuvky.. chodbicka mi vychazi na 105 cm.. mohu rozsirit, nebo staci? Otocite se tam s druhou osobou nejak?
Odpovědět
@gigi2 mohu poprosit o fotku? S otevrenymi dvermi? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@star87 mame klas.hloubku skrini a po otevreni dveri je to akorat pohodlne,i even.na pruchod druhe osoby,ale to teda tesne..primo proti kdyby byly otevrene dvere a stal tam.nekdo,tak to nevyjde..cenove jsme kupovali ve sleve tehdy v Ikea a presne uz nevim,jodne zavisi na vnitrnim usporadani..fotku nemam,ale kdyztak bych zitra vyfotila..
Odpovědět
@gigi2 dobre dekuji budu rada. Ja ted pocitala a obe strany bez dveri s vybavenim vyjde o dost mene nez puvodni plan skrine 8 metru dlouhe s dvermi a stejnym vybavenim.. navic 8 metrova obluda podel cele zdi se mi teda vubec nelibi...takto je to na mensi plose a vse pohromade... Dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@star87 my mame jen par metru celkove..1,5m z jedne a 2,5m myslim z druhe..mame to okno,skoro stale otevrene,ci ventilacka,tak bez dveri by se nam prasilo na veci,tak to jsme ani neuvazovali..zitra vyfotim
Odpovědět
Dekuji. Ano mam dilema zda dat dvere ci ne, mame vestavku nyni a prasi se tam i se dvermi...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?