Šatník tyč ( dlouhá, mezi dvě stěny), kde sehnat?

Ahoj, našli jste někdo v prodeji šatník tyč, která by mohla být dlouhá cca 3,5metru a z toho důvodu by na ní pasovali nějaké podpěry, úchyty do stěny...? Co jsem hledal na internetu, vše je uzpůsobené na instalaci v krátké délce do šatník zkříně mezi dvě bočnice... Díky za pomoc.
Odpovědět
Např. tady mají 3m a k tomu koupit podpěry a upevnit je do zdi. http://www.knk.cz/satni-tyce
Odpovědět
Já nedám dopustit na http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... . Je samonosný, mám je zapřené mezi sádrokartonovými příčkami (nemáme nosné zdi), protože mám opravdu hodně oblečení a trochu se kymácí, když z něho beru věci. Při úklidu je vyvezu na kolečkách.
Odpovědět
@lentilkah ano, to jsem také našel. Problém ale je, ze při takové délce když to bude jen mezi dvěmi stěnami, se to bude prohýbat a nějaký systém, například napojeni kolmo dolu ( vzpěra ) už neprodávají...
Odpovědět
@bezi91 Jedině pak použít průběžný držák šatní tyče. http://www.hrany-pro-truhlare.cz/cs/v... Upevnit něco do stropu a na to ho pak navrtat.
Odpovědět
@lentilkah ano, toto jsem také našel, škoda ze se toto nedělá i v "delším" provedení...
Odpovědět
Profilova fotka
@bezi91 to by se mi taky hodilo delší aby tyč nemusela být až ustropu
Odpovědět
Zajímavý, že v dnešní době nikdo něco takového nevyrábí...
Odpovědět
Ahoj, stačí zakázku zadat nějakému šikovnému stavebnímu zámečníkovi. Určitě nebude problém se s ním domluvit, aby vyrobil něco bytelnějšího, co by se ani pod těžšími kabáty na 3.5 m neprohýbalo. Ceny bych se také nebál. Já jsem si např. nechal na zakázku zhotovit celkem velký atypický věšák na prádlo a rozhodně mě to finančně nepoložilo. Doufám, že to pomůže.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?