Tip na matrace s paměťovou pěnou

Ahoj, tak do 2 týdnu chceme koupit novou matraci - máme teď postel 160x200 cm, matrace nějaké od Dr. Sleep a po 2 letech hrůza, proležené..Chceme kupovat novou postel 180x200 a matrace každý 90x200cm. Já chci určitě něco s pamětovou pěnou, zkoušela jsem zatím 3 matrace v Dormeo a všechny paráda. Jenže ta cena... Nemáte někdo tip na nějkaou matraci která je podobná , ale levnější? Cenově bych to viděla tak do 6000-7000, Příp. jaké máte recenze na dormeo matrace? Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám vyhlídnutou tuto: http://www.ketyban.cz/7754-matrace-z-...
Odpovědět
Nám maximálně vyhovuje futon. Je to komplet přírodní, za atypický rozměr 220x210 jsme dali 12.000. Pro záda to nejlepší :-) Pořizovali jsme už druhý, na ničem jiném bych spát už nechtěl.
Odpovědět
Profilova fotka
@nihilises Jak dlouho ho máte? Kupovali jsme ho synovi a spí se na něm moc dobře, ale on má teď 17kg a i tak je potřeba jednou za čas jej otočit, protože je jinak proleželý. Z toho důvodu se bojím ho zvolit pro dospělé. Jak dlouho by vydržel? Opravdu se mi nechce jej otáčet každý týden (zvlášť v takovém rozměru).
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě by se bezohledu na záruku od výrobců měla matrace měnit každých 5-7let. Přeci jenom na matraci trávíme 30% celého dne. A ve finále je to první věc na které se většinou hledí na co ´´ nejleší cenu´´. S ohledem na výše zmíněné mi vždy slušně posloužila IKEA / HOVAG / nebo podobný ekvivalent z Jysku. Odmítám dát za matraci 15k+ a zároveň vím, že ji prostě jednou vyměním. Stejně jako boty, auto atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste tohoto českého výrobce, my od něj máme tedy jen obyčejné matrace pro děti a v pracovně, ale doporučovali mi je před pár lety kamarádi a ti si kupovali nějaké lepší. Projděte recenze. Cenově by Vám to mělo sednout :). Tedy pokud je Vámi uváděná cena za kus. https://www.matrace-ostas.cz/20-matra...
Odpovědět
Pridam zkusenost, treba pomuze pri rozhodovani... Mame matrace z Ikea. Manzel si vybral penovou Morgedal (18 cm vysoka), ja chtela usetrit, tak jsem volila obycejnou pruzinovou Hafslo (aby byla k te manzelove stejne vysoka). Na sve jsem spala rok a neco (z toho 9 mesicu tehotna) a po porodu dcerky sla ta moje z domu, protoze byla priserne slehla. Rozdil obou matraci po roce byl 3 centimetry. Ted mame jednu pro oba (spis pro tri) a to penovou Malvik. Vyhovuje nam a moje zada si to ted opravdu uzivaji.
Odpovědět
@jakuda mame ho 6 let. Kombinace vrstev kokos - bavlna - kokos. V tomhle rozmeru vazi skoro 80kg. Otacime cca jednou za tri mesice, prolezely nikde neni. Po tech letech je porad jako novy, vyrobce nam rikal zivotnost zhruba 10 let, nez se zacne vyrazneji slehavat. Asi bude zalezet na vyrobci, jestli to udela poctive, nebo neco osidi. My mame oba futony i jednu postel od futoncentre.cz.
Odpovědět
Díky moc všem za rady... Takže do Dormea byste nešly a za tu cenu se dá najít kvalitnější? Koukám na ty matrace ostaš díky @tulda27
Odpovědět
Profilova fotka
@carolline1 my od nich máme úplně obyč Gitu, tu nám pro děti doporučili (mailem na dotaz, určitě Ti také poradí), protože jsou lehoučké, zónové pro ně nejsou vhodné pružižnové jsem nechtěla. Ale až povyrostou dostanou od Ostaše zase nějakou :). Občas na ní spím i já i manžel a nestěžujeme si. S tou samou cenovou hladinou v ikei se to nedá srovnat. Jsou rychlí, za nás celkově spokojenost. My máme futon, už se mu blíží životnost, ale budem se stěhovat tak to tak vyjde, nicméně se nám na něj pořád leží dobře, ale já kupovala hodně vysoký asi 20 cm měl (a upřimně to otáčím 2x za rok :) mám tam svoji "osobní" zónu ;) ). Ale my máme rádi tvrdé matrace.
Odpovědět
@carolline1 mám už cca dva roky matraci od firmy Drevocal, tuším kariba- meli je v sadě po dvou a spí se na nich úžasně :) jedna strana by měla být tvrdší a druhá o něco měkčí, já ale upřímně nepoznám rozdíl :) u nás v okolí mají několik prodejen kde je možné si je vyzkoušet, mají i různé partnerské matrace, že každý si vybere jednu, ale na výšku sedí :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, možná trošku s křížkem po funuse, ale je při výběru matrace, byste se měli rozhodovat podle velkého počtu variabilit. Jediná podmínka by určitě neměla být pěna. Zaměřte se na tvrdost, materiál, údržbu a spoustu dalšího. Matrace ve vámi stanovené ceně určitě je možné vybrat, ale dejte na uživatelské recenze a nebo ji ideálně rovnou vyzkoušejte osobně. Pomoci vám může nás výběr a "Jak vybrat matraci" https://www.arecenze.cz/test-matraci/ Hodně štěstí :)!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?