V jakém stylu a barvách zařizujete ložnici?

Profilova fotka
Ahoj všichni, právě dokončujeme v naší budoucí ložnici omítky atd. A už začínáme řešit jakou barvu podlahy,zdi a nábytku do ložnice...Určitě chceme plouvocí podl. Akorát nevím jak s těma barvama,v ložnici máme francouzské okno situované na východ,takže ve směs je tam pořád tma...Tak nevím jestli tmavou podlahu a světlí nábytek nebo naopak,nebo všechno světlé...Jak jste na tom vy?jaké jste zvolily bavy??
Odpovědět
monaliza, ja mam dubovou podlahu(medova barva), uplne jeeemne kremovy steny( Primalex E-7-11, omyvatelne, oteruvzdorna) a nabytek tresen(takovy tmavsi drevo). Svetly nabytek ze dreva mi prijde moc sterilni(trosku jako kancelarskej), jeste bych zkousla belenej dub, protoze dub je moje oblibeny drevo a klasickej odstin se hodi spis do chalupy nebo na starozitnej nabytek. Nebo by mi nevadila bila loznice(ala Francie) a k tomu tmavsi parkety(treba tresen) - na steny bych vzdycky kremovou - super odrazi slunce a zesvetluje. Taky mam rada barvu lila(ale s tou by me manzel vynes v zubech, je taky trochu studena, takze by se spis hodila do loznice na jih nebo zapad).
Odpovědět
Profilova fotka
catf, nemohla bys hodit fotku?? ja mam totiz taky dubovou podlahu a neco takovyho mam v planu...nabytek teda malicko jiny odstin nez tresen. Koukam,ale ze mame stejny vkus, fialkova a bily nabytek byly puvodne v planu, ale muz nechce, pry je to moc holcici - skoda,ze nemame oddelene loznice :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
bílá ložnice-ala Francie by se mi taky líbila...DEj sem prosím nějaké foto...taky by mě zajímalo,jak to vypadá...
Odpovědět
Profilova fotka
treba i takhle: http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto....
Odpovědět
Profilova fotka
hmm tak tohle konkrétně se mi líbí... x-) do toho bych šla...Neznáš nějaké dobré stránky,kde najdu přímo foto ložnic-nějakých opravdu pěkných....??
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda, navrhuji vam stranky zarahome dot com.... jsou tam i loznice a na tech ja ujizidim :))) ;-)
Odpovědět
tak ja neco nafotim, musim nejdriv uklidit :-D kristi, ten nabytek z odkazu je Ikea, meli jsme v minulosti prave ty nocni stolky(akorat jsem si k nim poridila dreveny cudliky s kovovym stredem) a musim rict, ze to vypadalo fakt pekne. A jsou super prakticky - spousta uloznyho prostoru.
Odpovědět
Profilova fotka
tak jo, budes hodna...
Odpovědět
Profilova fotka
my mame sv fialove steny + bily nabytek (stolecek, pradelnik, postel) + tm. hnedou skrin (nevysokou) a parkety. Vypada to pekne, ale vymalovat jsem musela potaji, kdyz byl drahous na sluzebce, jinak by asi fialova neprosla.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a jak se ti v tom spi??
Odpovědět
Profilova fotka
právě že dobře, je to takový snový.....ale je to fakt světlá fialová, teda až na jednu stěnu, ta je sytě....sice omylem, ale vypadá to dobře, takže říkám, že jsem to tak samozřejmě plánovala :-D
Odpovědět
a neni to jedno, jakou barvu stěn má ložnice??? Já bych řekla, že když zhasnu a zavřu oči, tak stejně nic nevidim :-D :-D :-D Takže takový to, že modrá a zelená uklidňuje....když je tma, tak to stejně neni vidět no ne? :-D :-p
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
neni to jedno, aspon mne ne....obcas tam prece clovek dela veci i za svetla...
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít takovou tmavoholubičí šedou se světlým nábytkem x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sakriš ty fialové stěny a bílý nábytek se mi začínají opravdu líbit... :-) K těmto barvám bude asi lepší zvolit i světlou podlahu,co?? Já mám světlé barvy ráda,ale do ostaních místostí bych se je bala dát,že se to zašpiní,ale v té ložnici,by to mohlo vydržet... x-)
Odpovědět
kristi: narážela jsem na to, že jsi se ptala sophi, jak se jí spí ve fialově vymalované ložnici,.... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
no, vzdyt jo.....usina, spi, vstava.....
Odpovědět
monaliza, dej si na podlahu dub..to je nejlepsi kompromis mezi tmavou a svetlou - kdyz ho nalakujes bezbarvym nebo svetlym prokreslujicim lakem, tak to bude akorat(mluvim o masivni podlaze) dub je klasika a dovolim si rict, ze se neokouka, pripadne buk(ten je svetlejsi a trosku do ruzova) a kdyz uz svetlou, tak treba jasan(zadnou borovici, smrk apod.) na exoticky dreva moc nejsem, pripada mi, ze se brzo okoukaj a hlavne jsou drahy kristi,a co delate v loznici za svetla? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
catf díky,dub se mi líbí,před chvilkou jsem si prohlížela na netu... No to by mětaky zajímalo,co se dělá v ložnici za světla :-D
Odpovědět
ja mam jemne modre steny ,bilej strop ,bila postel Hemmes s celem,modre povleceni s krajkama po obvodu hodne polstarku,bila 4skrin Pax,antik uchytky,lampicka antik,kvetiny a kos na pradlo latkovy bilej jeste budu mit komodu naproti postele Hemmes se zrcadlem a obrazky majak a lodka bilomodra barva okna mam na vychod ale uz ted mam napad na jemne ruzovofialovou a bilou
Odpovědět
Ahoj holky, my máme zelenkavou stěnu a nábytek bříza (v kombinaci nerez a sklo, jen "dřevo" bych v pokoji asi nerozdýchala, hlavně je ložnice malá, tak ať je to vzdušnější). A jak píše Sophii, u nás to byl taky boj, udělat zelenou ložnici, prý to bude jak v lesíčku , strašně se lekl když jsem míchala tu barvu z tmavě zelené a banánové, vypadalo to fakt tmavě...ale vybledlo to docela rychle.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme chtěli ložnici vymalovat světle hnědou barvou takže jsme si k tomu pořídili i hnědý koberec a nábytek světlý podle postele, kterou už máme déle, akorát barva byla nakonec růžová, takže mám ložnici růžovou :-D a nábytek zatím po babičce, ale chcem ho časem vyměnit za nový v barvě postele ;-)
Odpovědět
My budeme mít ložnici vymalovanou modrou, nábytek světlé dřevo, a v podobném nebo stejném odstínu i plovoučku. Plus doplňky do modra. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vy si jako zhasinate bo co? to my ne :-) takze i proto chci mit loznici takovou aby i za dne mi v ni bylo pekne a neni nad poobedni siestu atd...
Odpovědět
jo tak to my preferujem svicky :-) loznice by urcite mela pusobit relaxacne a pohodlne v kazdou denni dobu, taky bych si sla nejradsi schrupnout..
Odpovědět
Profilova fotka
my zase svetlo, nejsme romantici...... :-)
Odpovědět
Tak u nás je teď ložnice - 3 stěny bílé, jedna poměnkově modrá, nábytek světlé dřevo. A protože předěláváme, tak ta příští bude - na zemi plovoučka (kaštan selský), nábytek šedá+ořech, doplňky budou do teplých barev, jen ještě nevím jakých. Postel se vyrábí a my se stále nemůžeme dohodnout, jaký jí dát odstín ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
baru,bych uz to moc asi nekombinovala,asi bych dala orech jako nabytek,ne?
Odpovědět
Já ti právě pořád nevím. On ten ořech je skoro stejný jako kaštan na zemi ;-) Tak si říkám, jestli to nečím nerozseknout - jako třeba namořit postel na bílo, nebo černo nebo prostě jinou šílenost. :-) Jo a barva zdí je taková světlince modrá, trošku možná do šeda.
Odpovědět
Profilova fotka
baru,ja nevim, aby to zase nebylo moc rozstriskany, co mi rikala designerka, tak se odstinu dreva nemusis bat,pokud je to oprirodni odstin bez nacervenani nebo zlutyho akcentu...(tresen,akat), pokud je to drevo jako dub, orech a kastan, tak se kombinace nebat...a jak ta seda na tom nabytku, ta tam je proc??
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?