Vestavné skříně, japonské stěny - doporučte v JČ

Profilova fotka
Plánujeme celkovou rekonstrukci ložnice a potřebovala bych dopuručit dodavatele vestavných skříní a japonských stěn v okolí Českých Budějovic, Jindřichův Hradec. Na internetu jsem pořádně našla jen firmu Karásek s.r.o., ale nemám s ním žádné zkušenosti. Poraďte mi, prosím, dobrého dodavatele vestavných skříní a japonských stěn (nemusí dodavatel dělat obojí). Máte někdo zkušenosti s firmou Karásek s.r.o.?
Odpovědět
Profilova fotka
@danulavo Ohledně japonských stěn nemám tušení, ale velice dobrá spolupráce je s firmou Elektronovák, od které máme kuchyň. Dělají i vestavěné skříně - nám budou dělat do ložnice a předsíně. Domluva bezvadná, jednání super, jsou tam moc šikovní, ceny, myslím, velmi solidní. S kuchyní jsme zatím 100% spokojeni a myslím, že budeme i se skříněmi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka.han82 Jé, děkuji za tip ;-) , ani jsem nevěděla, že dělají nábytek a kuchyně. Sice jen jejich název tomu nenapovídá. Návrhy tam také zpracovávají, že? Mám sice představu, co a jak, ale sice jen to chce odbornou pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
@danulavo Je pravda, že název tomu moc neodpovídá, ale kromě elektra mají i truhlářství :-) Ano, návrhy zpracovávají. Nevím, jestli se za to u nich normálně platí a kolik, ale my jsme měli návrh zdarma, protože jsme tam šli na doporučení. Kdybyste potřebovali někoho říct, abyste případně za návrh neplatili, řekněte klidně manželé Podlešákovi, to jsme my :-) Suprové jednání je obzvláště se slečnou/paní Ing. Socherová v Elektronovák na Rudolfovské ul. v ČB - opravdu tomu rozumí, skvěle poradí a je velmi příjemná. Měla s námi svatou trpělivost při návrhu kuchyně - hodiny a hodiny než jsme se dostali k finálnímu návrhu :-) Jiné zkušenosti zatím nemám, ale určitě ještě někdo přispěje se svou trochou zkušeností do mlýna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme od J&Š interiéry, sídlí na srubci u čb, už do bytu jsme měli vestavnou skříň a teď se vracíme do baráku se vším / skříně, kuchyň, podlahy, dveře/ .
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka.han82 @kousinka moc děkuji za tipy :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?