Vysoká manželská postel bez úložného prostoru

Ahoj, radi bychom koupili vysokou manzelskou postel bez ulozneho prostoru. Nevime jaka je standardni vyska, ale chceme, aby se nam z postle co nejlepe vstavalo. Matrace mame 200x90x18.. Muzete nejake postele, prosim, doporucit? Dekuji
Odpovědět
Boxspring luxusni postele.
Odpovědět
Profilova fotka
@sokleid máme boxspring roger a spí se na ní krásně!
Odpovědět
@sokleid Mám z Jitony Michelle a nechala jsem si ji zvýšit (sami to nabízejí za malý příplatek), mám ji 5 let a max. spokojenost.
Odpovědět
ahoj moc děkuji! @bamak a jakou výšku postele Vám udělali? přešně takovou vzdušnou bychom chtěli. nijak se po pěti letech nehýbe a nevrže? děkuji moc!
Odpovědět
Profilova fotka
@sokleid Dobrý den, mohu Vám vřele doporučit naše postele https://matrachello.cz/eshop/calounen..., https://matrachello.cz/eshop/luxusni-... . Všechny čalouněné postele umíme vyrobit vysoké, ve verzi springbox. Možností je spoustu a cenový záběr velmi širový, v závislosti od modelu postele, od rozměrů až po výběr potahové látky. Pokud budete mít otázky, nebo cokoliv potřebovat neváhejte nás kontaktovat na obchod@matrachello.cz, nebo interní pošty, budeme Vám rádi nápomocní. Přeji hezký den
Odpovědět
@sokleid musela bych to změřit-tak až děti usnou :-D, ale nechala jsem si dělat více úprav a dalo se perfektně domluvit. Po 5-ti letech na mé straně nevrže vůbec a na přítelově trošku, ale to je roštěm-museli jsme ho vyměnit, koupili nějaký jiný a je trošku širší, takže "vrže" o bočnice. Jinak je to postel z masivu, takže za mě super.
Odpovědět
@sokleid 45cm po horní okraj bočnice.
Odpovědět
@bamak tak to rád slyším.. :) hned doma zjistím, o kolik nižší postel máme.. :) ještě jednou moc děkuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?