Vysoká matrace 200 x 220 líná pěna, kde sehnat za rozumnou cenu?

Profilova fotka
Hledám a nenacházím. Nenarazil jste na ně někdo, za nějakou rozumnou cenu? 70 táců se mi fakt dávat nechce :-|
Odpovědět
70,-?? to je prošito zlatou nití, ne? :-D Myslím, že za kolem 7-8tis. seženete dobrou, vysokou, 90x220cm. Fakt jí chcete vcelku? Má se otáčet při každém převlíkání postelí - jak s tím budete manipulovat? Nebo kdyby se náhodou jedna půlka proležela /nikdy nevíte/ - musíte vyhodit zbytečně celou. I tedy kdyby tedy vkuse těch 200x220cm , tak do 20tis. se snad musíte vlézt v každém studiu, ne? Chce to vyzkoušet a poptat se na zkušenosti
Odpovědět
@brokolicenoblhoch dobresny.cz já od nich mám s matraci jsem spokojená i když mi trvalo dlouho než jsem si na ni zvykla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarkalada O zlatě nic nepsali. Dvě máme teď a je to na prd, vadí nám ta škvíra uprostřed. @smajlik345 Díky, kouknu.
Odpovědět
Osobně používáme matraci z JYSKu. Doporučuji to zajet vyzkoušet, koukejte hlavně na matrace z edice Gold F85 nebo vyšší. Pokud nebudou v akci, můžete se zeptat obsluhy, kdy budou. Většinou to ví na měsíc až dva dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ellendway Tam mají taky délku jen do dvou metrů :-|
Odpovědět
@brokolicenoblhoch Dokážou každou matraci udělat na míru. Je k tomu speciální ceník. Hlavně dokážou dát i solidní cenu.
Odpovědět
Nabízím za 37tis. tloušťka 40 cm kombinace taštičk. Pružin + HR pěna. Dodávka 12-14 týdnů.
Odpovědět
@brokolicenoblhoch jinak tu míru vám ve většině obchodů udělají na zakázku, bývá to kolem 6-8týdnů. Obejděte, vyzkoušejte a poptejte se na slevy. Často se s tím dá trochu hýbat. V akci tyhle rozměry ale jinak nebývají.Každýmu vyhovuje matrace jiná, takže fakt jen zkoušet a zkoušet.
Odpovědět
Profilova fotka
@ellendway, @jarkalada Tomu jsem se chtěla vyhnout, ale asi mi fakt nic jiného nezbude. @kubis631 To je na nás dost dlouho.
Odpovědět
@brokolicenoblhoch zjistím rychlejší cestu a dám vědět během pár dní, co by se dalo vymyslet.
Odpovědět
@brokolicenoblhoch pokud za ní dáte víc než pár tisícovek, bez důkladnýho vyzkoušení bych to neriskovala. Jsou matrace vysoké měkké, že se do nich zaboříte jak do peřiny nebo naopak tvrdé. Prodávaj se různý. Kolikrát se hledá stejná výška pro pár, ale každou úplně jinou, protože prostě každej nemá ta záda nebo zvyky stejný. Někdo chce měkkou, že má bolavý kyčle, druhýmu by se dobře spalo na tvrdý zemi, no :-)
Odpovědět
@jarkalada risk je zisk :-D Já jsem si vždy řikala že matraci přes net..nikdy, ale nakonec to dopadlo tak že jsem stravila x hodin na netu a nakonec jsem koupila tu která mi padla jako první do oka. Ale snažila jsem se aspoň zjistit přes net jaka je. I když možna kdybych jsem si ji vyzkoušela někde v obchodě tak by mi netrvalo měsíc než si na zvyknu :-D Ale mám nádherně měkkou z jedné strany a z druhé tvrdou jak bych jsem spala na zemi :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@smajlik345 :-D však ať si koupí kdo chce co chce :-) nojo, tak taky co jinýho s ní, než si na ní zvyknout :-D ale ty oboustranný jsou dobrý. I když když se matrace ale musí obracet, tak jeden měsíc spíte na tý tvrdý straně a další na měkký :- )))
Odpovědět
Profilova fotka
@brokolicenoblhoch Dobrý den, dávám do pozornosti naši oblíbenou vysokou matraci HARMONIA https://matrachello.cz/matrace-matrac... , je oboustranná, kombinace latex, HR pěna, líná pěna. Výška 26cm. Doba dodání do 30 pracovních dní. Rozměr 200x220cm víde do 20 000,- CZK.
Odpovědět
Profilova fotka
@kubis631 @matrachellocz Dá se někde vyzkoušet? Myslím standardní velikost, ale stejné vlastnosti jako ta větší. @jarkalada Tak bez vyzkoušení by to ani nešlo, na to se mám moc ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
@brokolicenoblhoch Bohužel zatím nemáme kamennou prodejnu v ČR, všechny naše matrace lze vyzkoušet zatím jen na Slovensku.
Odpovědět
Profilova fotka
@matrachellocz Děkuji za info.
Odpovědět
70 táců je opravdu moc...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?