Vyšší postel. Máte tip, kde ji sehnat?

nemáte někdo tip, kde sehnat vyšší postel? Včera jsme se byli dívat a teď je nějaký trend nebo co, že všechny postele jsou poměrně nízké. Mám docela blbou nemoc s rizikem, že se může stát, že budu hůř chodit a vstávat, tak si nedovedu představit, jak bych se postavila skoro ze země :-D
Odpovědět
Cascia - kamarád si koupil v JMP Studio zdravého spaní(v Praze jsou v Michli na Ohradní....teda byli před 3 lety), je to cca 4 roky, a má tam i poloh.rošt na dálkové ovládání. My máme taky odtam a je vyšší než jsem byla zvyklá (nohy mám pěkných pár cm nad zemí, když si sednu), ale je to tím, že máme hodně vysokou matraci, jinak je to myslím normální v. ;-)
Odpovědět
My koupili postel taky v nějakém studiu zdravého spaní a nabídli nám u klasických postelí (ne u futonu) i zvýšenou verzi. Takže když sedím na posteli, tak mám nohy ve více jak pravém úhlu a dobře se vstává... ;-)
Odpovědět
Tak jsem schválně změřila naši "klasickou" postel s vyšší matrací - má 63cm. ;-)
Odpovědět
Tak to máte fakt vysokou. :-o My máme 50cm i s matrací, ale matrac jde ještě o něco zvýšit...
Odpovědět
Nám vlastně ještě v tom studiu nabízeli nějakou slabou matraci, která se dává na (nebo pod??) tu "lepší" matraci, že jsou 2 na sobě, ale už nevím, na co to bylo dobrý. Myslím, že ta slabá měla 7cm. Ale to už abych si se svýma 159cm brala do postele štafle :-D
Odpovědět
My máme něco na způsob dvou matrací. Jedna je jakoby lamelová a na té je položená ta tenká matrace a obě dvě jsou v jednom obalu. Já mám taky 159cm a bohatě mi ta výška stačí. Ale pokud má Cascia 170 a více, tak je lepší ta tvoje výška. ;-)
Odpovědět
Ahojky, díky moc za vaše reakce :-) Měřím 168 cm, tak jsem tak něco mezi ;-) Zkusím se po něčem takovém podívat.
Odpovědět
Profilova fotka
my mame oba cca 190 cm a vyssi postel jsme poridili v Jamallu :-) ted tam porizujeme detsky nabytek ;-) shaneli jsme ale dlouho, vetsina posteli je fakt dost nizka
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Také máme postel z JMP.Na posteli se dá nastavit rošt do 4 různých výšek.Matrace má asi 17 cm.Výšku lehací plochy máme cca 60 cm nad zemí.A ještě máme možnost si pár cm zvednout.Je to výborné pro vyšší postavy.A i teď,když jsem těhu,tak se mi líp vstává. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My si chceme nechat přímo u truhláře vyrobit zvýšenou postel o 10 cm (v. 520 mm ke hraně postranice). Prodloužená, přesně vzhled, jaký chceme - vše masiv + boční šuplata z lamina, to vyjde na necelých 30k. Je to sice částka, která mi nejdříve vyrazila dech, ale když jsem si zjistila v obchodě, kde jsme si vybrali postel, za kolik by byla prodloužená a zvýšená, ještě to jde. A navíc je to v tom masivu, což nám v obchodě neudělají ani náhodou za takové peníze. Tak do toho asi půjdeme, i když ještě možná vypustíme šuplíky.
Odpovědět
Milá spimy mne dnes doniesli na mieru robenú bukovú postel a je krásna,dúfam že sa bude v nej ležať dobre,výšška je asi 60cm ešte som to nemerala,lebo som utekala do roboty,ale pri takýchto posteliach musí človek rátať s trochu vyššou sumou,alebo sa o cene zo stolárom dohodnúť ako ja,no a vyšlo ma to ešte o niečo lacnejšie ako v obchode ale bez papierov,lebo ked ti ratajú dph tak sa ti otočia oči.
Odpovědět
Profilova fotka
Cascia my jsme kdysi koupili postel na těch dřevěných koulích a je super vysoká.Myslím že hodně firem přes nábytek by bylo schopno to vyrobit i ke klasické posteli bez..Tam taky bylo na výběr s a nebo bez..Je to pěkné - sice nepraktické usazuje se ti pod ní prach, ale vysoké a zajímavé.Nemůžem si to vynachválit.Bylo to tady z nábytku v Lipníku, ale už ho zrušili. :-( Nebo pak nechat vyrobit na míru.
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj cascia, my sme kupili postel od ruf betten composium - je velmi vysoka - nemam to odmerane ale je urcite vyssia ako klasicke plus je tam aj siroky matrac nejakych 15 cm... takato postel bolo manzelovo prianie, ja som skor za take japonske nizucke, ze ked z nej padnem akoby som sa pretocila na druhu stranu :-D ale on je velmi vysoky a zle sa mu z takych krpatych vstava, tak som ustupila ;-) fakt je ze vysoka postel je velmi prijemna...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahoj dai, ty postele od ruf betten composium vypadaji uzasne.. daji se sehnat tady v Praze nebo jste pro ni jeli do Nemecka?
Odpovědět
Tak my jsme si pořídili přímo vyvýšenou postel výška i s částečně zapuštěnou 20 cm matrací 75 cm akorát na sednutí :). přizovali jsme u JB-dřevonábytek vyrábějí takovéto postele namíru, takže i nižší.... na videu úplně poslední obrázky : http://www.youtube.com/watch?v=lKNV-l... My jsme moc spokojení
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?