Zrcadlová skříň u boku postele?

Ahoj, přemýšlím hlavně kvůli optickému rozšíření prostoru (skříň bude krásně naproti jižnímu oknu) o zrcadlové skříni do ložnice. Jednu budeme mít sice už v chodbě, ale tam je kvůli potřebě zrcadla, v ložnici ale zrcadlo používám taky, tak jsem si říkala, proč obyčejný dekor, když bych si mohla dopřát dvě zrcadlové skříně a bylo by to praktické. Skříň bude naproti jednomu boku postele... Jen řeším, jestli je to z hlediska spaní (a feng šuej či co?) příjemné. Máte to tak někdo? Vadí /nevadí vám, že vidíte svuj odraz v zrcadle, třeba v noci? Lekáte se? Špatně spíte? Nebo je to v pohodě? přikládám ilustrační obrázky.
Odpovědět
Ja myslim, ze kdyby bylo zrcadlo jakoby u nohou a neuvidite odraz sebe nebo postele, tak je to ok (myslim, ze i podle feng shui). My v loznici zrcadlo na skrini mame, ale kdyz lezime, tak v nej neni videt odraz postele ani nas a je to uplne v pohode.
Odpovědět
@myfairlady máme. Ale zrcadla bych umístil vlevo mimo postel, ne teď, jak to je na fotce. Nebo nevypadá špatně to rozpůlit. Křídlo zrcadlo, křídlo plné. Máme 2 skříně, jedna pro každého, zrcadlo pro každého, nemusíme se hádat 🙂 Každopádně do úrovně hlavy bych zrcadlo nedával. Určitě budou lidé, kteří se rádi prohlíží v zrcadle a stále, ale věřte, že je příjemnější nemít v úrovni hlavy zrcadlo.
Odpovědět
@marushkap @honzik75 díky. to dává smysl 🙂
Odpovědět
My máme, zrcadlovou skříň podél celé postele, opticky to místnost zvětší a špatně se nám nespí, ale kvůli údržbě už bych to nechtěla. I když člověk otevírá skříň z boku apod. tak se stejně upatlá a jsou vidět otisky v té části kde se otevírá, ať se člověk snaží sebevíc a pořád to leštit 😒 . Jinak problém s lekáním nebo spaním není.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?