Dodatečné dostavení garáže

Zdravím, řešil tady někdo z Vás dodatečné dostavení garáže k domu? Máme bungalow a jednu stranu nachystanou že na ní nalepíme garáž, ale jaksi se nemůžeme dohodnout co tam vlastně budeme chtít. Já bych chtěl dvougaráž s místem na zahradní nářadí a motorku, přítelkyně zase jen přístřešek a vzadu vyzděnou místnost na tyhle věci. Děkuji za užitečné rady , nejlépe s fotem :)
Odpovědět
@zdenna Hlasuju pro kryté stání :-). Příjde mi zbytečné mít pokojíček pro auta, ale já beru auto jako spotřební zboží, pokud máte nějakou superkáru, tak jí určitě v garáži bude lépe.
Odpovědět
@bamak Super káru určitě nemáme ani jeden, jen to byl vždy můj sen mít u baráku garáž, ale kryté stání není také špatné, jen k tomu domyslet takovou " kůlnu " na věci :)
Odpovědět
@zdenna Já to chápu, chlap taky svoji "trucovnu" miloval, chodili tam s chlapama na panáka :-D. Teď si stýská, že u domu nemá.....ale z praktického hlediska je to myslím zbytečné a drahé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme garáž na jedno auto a binec (kola, sekačky, ponk, hromadu zahradního náčiní) . Nejsme tam dlouho, ale v garáži se dělá pořád.. buď je v ní menší zima nebo dovnitř naopak nepálí slunce. Věčně je tam uložený nějaký materiál, aby na něj nepršelo. Původně mi to taky přišlo jako drahá sranda pro auto, ale musím uznat, že to uplatnění našlo.. Super káru nemáme, ale poslední dobou padají kroupy, to auto vždycky schováme. Nejsme takový pracháči, abychom si kupovali každých pět let nové
Odpovědět
Tak nakonec jdeme do přístřešku se zadní části uzavřenou na skladování zahradního vercajku apd .. tak uvidíme s čím příjde projektant ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?