Domov MJ s.r.o. - zkušenosti

Dobrý den, na internetu jsem náhodou narazila na tuto firmu a zaujala mě jejich nabídka domů. Staví dřevostavby, ale přijde mi, že mají podezřele nízké ceny. Recenzí jsem moc nenašla. Máte s touto firmou někdo osobní zkušenosti? Předem děkuji.
Odpovědět
Taky máme zájem o jejich domek, ale marně hledám nějakou diskuzi, kde bych si je trochu prověřil
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Zdravím je to firma s více názvy zadejte např.dřevodomky chytrý,montovane domy .Já s nimi teď dostavěl.Jestli něco chcete vědět ptejte se.Ale za mne ,,už nikdy"
Odpovědět
@sunka11 Dobrý den.Mě by zajímaly Vaše zkušenosti. A z jakého důvodu už nikdy. Taky zrovna zvažujeme,zda s nima stavět. Díky za odpověď.
Odpovědět
Zdravím tak chtěl bych být objektivní ale bohužel mi to nejde.Od počátku stavby problémy s dodržením časového harmonogramu.Musel jsem upozornit na započetí stavby.Dobrá tedy,přijel bagr.Další týdny se nic nedělo.Vytyčení,deska....problémy s panem Chytrým ohledně změn v projektu.Vůbec nevěděl o změně kanalizace či posunutí komínu.Týdny nic,poté kostra domu komínpostaven na koso o 25 mm.Bylo mi zděleno že bude opláštěn sádrokartonem,že to nebude vidět.Po dohadech o tom,že nechci zaklopit strop sádrokartonem a po té provedena betonáž podlah.Vzhledem k vlkosti betonu mi to nebylo doporučeno výrobcem knauf a stavebník to nechtěl pochopit.Nebyla mi udělána výstuha na Tv v jednom pokoji.Těch věcí je opravdu dost co jsem řešil s panem Chytrým ...vždy mi něco bylo přislíbeno a neprovedeno.Ohromný časový skluz.Ten dům se dá touto technologií postavit za cca 3 měsíce nám ho stavěli přes 7 měsíců a teď čekáme měsíc na reklamace oken a skel.Ano kvůli nedodržení termínu nám byla poskytnuta kompenzace v podobě lepšího materiálu podlah,obkladů....Dále jednatel pan Trešl není člověk na svém místě.Tlačil nás stále do předání domu a přijel bez jediného dokumentu ke kolaudaci do předávacího protokolu jsme napsali že do týdne má vše dodat ,ale nestalo se tak po telefonátech nám bylo zděleno,že není dům zaměřen geodetem,respektivě se ztratily data takže další zaměření a další zdržování.Na mé urgence pan Trešl reagoval slovíčkařením a že se nic neděje atd. Takže bude to za týden 9 !!!!!!!!! měsíců a my stále nemáme vše ke kolaudaci. Doporučoval bych stavební dozor a opravdu vše hlídat a dohadovat se.Jeden příklad: v projektu napsaný na stropu sádrokarton 15 mm a chtěli dávat 12,5 mm je toho mnohem více nedodání kari sítí do finální podlahy otočení vchodových dveří atd.atd.... Za mne tedy nemůžu kladně hodnotit firmu domov MJ a s nimi spojené dceřiné či jinak propojené firmy dřevodomky eu nebo dřevěná výstavba atd. Jesli ještě chcete něco vědět napiš te.Rád odpovím.... http://www.modrastrecha.cz/forum/mont...
Odpovědět
Ty jo,tak to jste mě dost zaskočil. Je toho hodně. Ještě by mě zajímalo,když uvádí cenu u domku 3kk start cenu 1200000,zda je tato cena konečná nebo pak musíte ještě spoustu věcí doplácet?
Odpovědět
Dobrý den, Už jsem psal v druhé diskusi pod výše uvedeným odkazem, že budeme s firmou stavět 2 RD. Také mě trochu zarazilo, že pán měl s firmou špatné zkušenosti, ale jsme rád, že se rozjela konečně nějaká diskuse na toto téma a tuto firmu. Myslím, že toto je vždy dosti mocný nástroj jak firmy donutit, aby ve svém zájmu odváděli dobrou práci, protože na internetu si dnes člověk dohledá cokoliv. Dost zvažuji stavební dozor i když určité zkušenosti už máme, ale zde se asi opravdu vyplatí mít na vše odborníka - přeci jen investujeme všechny naše finance na celý život. Jak se říká, na každém šprochu je pravdy trochu. Byl bych rád, kdyby se přidali třeba i další lidé co už s touto firmou stavěli a mají zkušenosti. Do teď mi bylo divné, že jsme také nic moc nenašel, ale zas oproti jiným malým firmám, jsem alespoň navštívil 2 stavby a vím, že staví. Postavené domy vypadají hezky, ale dovnitř člověk samozřejmě nevidí. Na druhou stranu, pokud by to byla taková tragédie, tak by po tolika stavbách už toho byl asi plný internet a to není. No každopádně děkuji uživateli sunka11 za informace a určitě budu také psát, jak stavba probíhá a podle toho chválit nebo nechválit...
Odpovědět
@sunka11
Odpovědět
Zdravím Tak ceny se bát nemusíte ta je konečná.Jen si nechte čas na prostudování rozpočtu. Ale například dlažba,obklady a dveře v cenové relaci uvedené v rozpočtu jsou nízké a tam jsme si dopláceli. Dále přivedeni vody či přívodniho kabelu jsme si dělali sami taktéž malbu celého domu cena naopak byla od firmy vysoká. Ale to je na každém co si nechá či nenechá udělat.To firma bez problémů bere.Taky dodání vlastního materiálu firmě nevadí. Snad Vám to pomůže. S pozdravem
Odpovědět
Firma Dřevodomky nám dělala kompletní rekonstrukci domu a můžu ji jen doporučit. Jasně, že se vyskytly chybičky, vždy je firma napravila. Říká se kdo nic neděla nic nezkazí. V současné době budeme stavět dům a oslovili jsme stejnou firmu. Počítám s tím, že asi nebude dům za 3 měsíce, ale rozhodovala cena a letité zkušenosti s dřevostavbami.
Odpovědět
Máme zkušenosti s firmou DOMOV MJ s.r.o. i Drevodomky.eu Jednak tato firma DOMOV MJ s.r.o.nám pomohla dát dohromady peníze na dům profesionálním způsobem a dům jsme s nimi postavili taky bez problémů. Stavěli jsme 4+kk a firmě nevadilo, že jsme si dělali nějaké věci sami, zároveň počkali, pokud jsme měli zdržení s nějakými našimi věcmi, které jsme si dělali sami nebo nechali dělat od někoho jiného. Čtu tady ty příspěvky a je opravdu důležité si s firmou říci, co si uděláte sami/ pokud nestavíte na klíč / a zároveň si musíte zajistit návaznost, abyste firmu nezdržovali. V dohledné době budou naši příbuzní s nimi taky stavět .Mají vymakanou věc- na stavby se můžete přijít podívat od začátku po předání kdeko-li v ČR a je tam zajištěn i odborný výklad - tím , že mají svého pana projektanta a rozpočtáře, zároveň technika na vyřízení stav.ohlášení je tento ohromný přínos. A dále na jejich facebookových stránkách můžete stavby sledovat. Za nás dávám ANO jdeme s nimi v rodině do další stavby. Profesionální i lidský přístup.Jo a ceny jsou konečné...neúčtují dopravné, ubytování atd. nic jsme NEDOPLÁCELI.
Odpovědět
My jsme začali na jaře a na konci léta budeme kolaudovat. Jsme spokojení. Podle mě v tom velkou roli hraje to, že jsme si najali stavební dozor. Přechytralej švára, co začal stejně jako my (ale s jinou větší firmou), chtěl ušetřit, tak jede bez dozoru a navíc si některý věci dělá sám, takže výsledkem je akorát to, že je z toho na nervy (prd tomu rozumí, nic nedokáže rozhodnout a se vším se radí na internetu a hlavně všechno řeší až po práci), firmu zdržuje, takže už mu vypálili pokutu za nesoučinnost, haha. Měl jít do toho s námi, ale trval na tom, že chce nějakou velkou firmu. Dobře mu tak. My jsme spokojení, jezdíme si stavbu akorát fotit, vybíráme interiér a těšíme se na stěhování :-)
Odpovědět
S firmou stavíme RD. Stavba neprobíhá na klíč, část věcí si děláme sami, část věcí zajišťuje přímo firma. Z tohoto důvodu se také nejedná o stavbu hotovou za 3 měsíce, jak by to bylo možné. Nicméně nikdy žádný problém nebyl, ať už co se týče časových harmonogramů na práce zajišťované firmou nebo kvalitu práce samotné. Komunikace s firmou probíhá na jedničku a vždy nám vyšly s našemi požadavky vstříc. Za mě tedy doposud k žádnému problému nedošlo a celkově proto spokojenost.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nějaké další zkušenosti s touto firmou? Chystáme je oslovit. :-)
Odpovědět
@burik stavěla jsem s firmou Dřevodomky eu a naprostá spokojenost se stavbou i přístupem zaměstnanců. Po zkušenosti mé matky firmou Domov Mj a pane Chytrým nikdy více.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Pokud někdo uvažujete s touto firmou začít stavět, tak se raději poohlédnete po jine, velké co má opravdu zkušenosti. V roce 2009 , listopad jsem s touto firmou začal stavet s tím, že předání domu bude duben 2010. 😂 ani náhodou se tak nestalo a tak s mým svolením jsem prodloužil dokončení stavby na červenec 2010. V tomto termínu byl postaven skelet, střecha, okna, vylíta podlaha vše ostatní, příčky, okapy, elektřina, voda, topení, to bylo jen a jen na papíře 😎 v ten moment jsem je vyhnal a kdybych měl bic asi bych po použil aby to bylo efektivnější 😬 v průběhu stavby nedodrželi jak stavební postupy, tak zaměňovali materiál. Natřít dřevo proti škůdcům to bylo nad jejich síly se slovy to je zbytečné. Komín za 25 tis co byl v rozpočtu lehce zaměnili za komín za 15 tis se slovy ten je taky dobrej ale rozdíl 10 tis by jim zůstalo. Jednou jsem načapala jejich pracanta jak vůbec nedal vnější izolaci o velikost 1*1 metr hned vedle okna a surové provedl záklopku. Na dotaz dá vše udělal jak měl, odpověděl kladně a tak jsem ji nechal záklop otevřít a ejhle to bylo údivu. Už nesměl vstoupit ani na pozemek.😤 Takových perliček mám víc i hojně nafocene ale to bych tu mohl psát ještě zítra. S pomocí kamarádů jsem dostavěl dům a nastěhoval se v prosinci 2010. Tento článek píší až teď, neboť jsem chtěl na tuto firmu hluboce zapomenout ale dnes jsem si vzpomněl zda ještě nějakým způsobem fungují a ejhle oni stále a stále tahají z lidí penize😂😬😤 pár fotek z odborné tesařské práce jsem přidal.
Odpovědět
@vedryz Většinou se k příspěvkům, které nemají majitele , nevyjadřuji. To, že se někdo schovává za něčím a nepodepíše se, svědčí o jeho nečistém svědomí. Jenom pro info. V roce 2009 nebo 2010 firma DOMOV MJ s.r.o. domy nestavěla. Takže tento článek považuji za nehoráznou a cílenou pomluvu s cílem poškodit jméno společnosti. Podala jsem již instrukce našemu právníkovi k podání trestního oznámení pro pomluvu se záměrem poškodit nás. Budeme trvat na odtajnění tohoto spisovatele pod názvem vedryz .Bude vyčíslena i finanční újma pro poškození jména naší společnosti DOMOV MJ s.r.o. Na našich webových stránkách jsou recenze k naší společnosti , kde si je každý může dohledat. Tímto považuji tuto situaci za vyřešenou a více se k tomuto nebudu vyjadřovat.
Odpovědět
@potapka1 I tady budeme trvat na odtajnění pisatele, byť je nám znám a rovněž podáváme trestní oznámení pro cílenou pomluvu na naši společnost DOMOV MJ s.r.o. Psát sám na sebe pod názvem potápko 1 chválu mě připadá přinejmenším hodně ubohé. Pomluva na společnost nese sebou i finanční vyrovnání za vzniklou újmu. Ale to jistě víte, že? Na našich webových stránkách jsou recenze k naší společnosti , kde si je každý může dohledat. Tímto považuji tuto situaci za vyřešenou a více se k tomuto nebudu vyjadřovat. Hendrychová Jitka , jednatelka společnosti DOMOV MJ s.r.o.
Odpovědět
Profilova fotka
@domovmj paní jednatelko, jen aby to nebylo jinak :-) https://www.drevoastavby.cz/katalog/a...
Odpovědět
@tygr80 není to jinak DOMOV MJ s.r.o. nikdy žádný dům nepostavila. Její úloha je marketing, finance a jednání s klientem. Smlouvy o dílo klient podepisuje vždy se stavební firmou. Prezentace v tomto katalogu je v pořádku. Jitka Hendrychová
Odpovědět
@domovmj tak ten marketing vám zrovna moc nejde :-D Neznám vaši firmu, slyším o vás poprvé, ale vašimi dnešními příspěvky jste se shodili tak totálně, že je to až vtipné.
Odpovědět
Profilova fotka
@domovmj tak v tom případě klamete zákazníky i na vašich stránkách http://www.reality-domovmj.cz/
Odpovědět
@tygr80 oni staví domy, jen když je zákazník následně spokojený, přeci. Když spokojený není, tak s tím najednou nemají nic společného a vyhrožují právníkama :-D
Odpovědět
@llama a domky na fotkách co prezentují jako svoje stavěla jiná firma :-)))))
Odpovědět
Profilova fotka
@llama tak teď už tomu rozumím :-) Asi taky schizofrenie a bipolární porucha.
Odpovědět
@tygr80 ne, jen normální vychcanost. Sorryjako :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?