Kamerový systém IP - zkušenosti

Máte tady někdo nějakou osobní zkušenost s IP kamerama? Nejléle nějaký odskoušený set? Máme sice zabezpečovačku ale přemýšlím ještě o kamerách pro klidné spaní nebo když nejsme doma tak se podívat přes net jestli je všechno ok. Díky moc za info popřípadě jaké sety máte a jak jste spokojeni s kvalitou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych s laskavym dovolenim obnovila tuhle diskuzi, zrovna totiž s přítelem hledáme a vybíráme nějaký spolehlivý set kamer pro zabezpečení našeho domečku. :-D Našel by se i po této době někdo, kdo má doma nějaké ty kamery? Nejlíp aby se dalo na dálku zkontrolovat co se doma děje... :-N Dívala jsem se např. na tenhle set https://secutek.cz/bezdratove-kamerov... Má někdo více info o tom, zda opravdu funguje? Nebo aspoň jak je nápomocná ta firma?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, mam doma asi 7 kamer. Kdyztak dejte vedet do zpravy, co vas primo zajima :-)
Odpovědět
@wwwdancer Postav někam auto a člověka a pošli nám noční snímky, prosím.
Odpovědět
Profilova fotka
@lukoid ano, samotne kamery s 36 ir diodama jsou slabe a proto mam prisvity navic :-) Na 7 kamer mam asi 10 prisvitu. Vse je ziveno 24V siti a u kazdeho zarizeni je step down convector..
Odpovědět
Právě, toho jsem se bál. Proto bych raději koupil samostatné IP kamery, které mají ten obraz kvalitnější, s vyšším než 2 Mpix rozlišením. Jsou sice dražší, ale jde o zabezpečení, takže bych se na tu cenu tak nedíval. Místo NVR bych to napojil na domácí server od Synology - kromě kamer to to bude fungovat i jako úložiště pro filmy, data atd. Synology + dvě tři samostatné kamery s přístupem i vzdáleným do 20 tis. Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Take planuji uloziste, ovsem nic komerecniho. Nikomu nenutim ale - NVR je prima vec. Kdyz se pouzije vetsi hdd, tak to i dost vydrzi. Me to bere 5 kamer =120gb hdd = 21dni repeat zaznamu v 720p 2x a 3x 580p. Levna cina ale co bych za ni dal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lukoid print z horni kamery + prisvit z boku. Kamera 1MPx + 36IR prisvit. Cena cca. 1200+250. Dosah pres aplikaci kdekoli na svete = live stream Za ty prachy je to luxus, pokud nechci nic spešl :D
Odpovědět
Profilova fotka
@wwwdancer můžu se zeptat, jaké máš přesně kamery a na kolik tě to vyšlo? Vypadají suprově a takhle se můžeš na aktuální videjko podívat z telefonu ikdyž jsi třeba na dovolený?? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marushka85 Ano, kdyz jsme byli v Egypte, zadny problem sledovat domov.. Jen tedy Egypt nema na hotelich nejrychlejsi internet :-) Jedna se o Sricam z ebaye. Prvne je dobre objednat jednu, na zkousku a pak pripadne prikupovat. Jedna zhruba 1100+clo 440. Dnes uz jsou levnejsi, nebo za ty same penize treba 5mpx. Pocitejte s tim, ze k tomu musite mit i sit (kabel, nebo wifi) U wifi lepsi (pri vetsim poctu ip kamer) mit router na kamery a druhy vyhradne na sit Celkove asi na 10 000.- Nez dostavim, mam to spise jako konicek. Na barak pak uz pujde jen to overene a rozhodne lepsi kamery :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wwwdancer Tak to je super, určitě se na to podívam. Už aspoň vím základní parametry. Ikdyž nakupování z ebaye se trochu bojim, co když to nebude fachat a budu potřebovat reklamaci... To pak budu muset složitě posílat zpátky. :-| Mrknu spíš po nějaký český firmě, že by mi to i nainstalovali a naučili mě s tim :-) Děkuju za info! ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?