Odpadkový koš v lince

je tu někdo kdo má odpadkový koš v lince, pod dřezem, v 60 cm šuplíku ? vím že existuji koše přímo vestavné do tohoto šuplíku, ale ty se mě zdají nepřiměřeně drahé, tak se zajímám o jinou možnost. ;-)
Odpovědět
Máme v lince od IKEA. Cena nebyla tak 39len8
Odpovědět
Známí tam mají proste jen položeny velký pevný odpadkový pytel. Momentálně teď taky řeším kuchyň a vestavěné koše nechci. Udělám to taky tak.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemůžu teď přesně najít koš, který mám já, ale typově stejný je tady: http://www.supersektor.cz/odpadkovy-k... jsem s ním maximálně spokojená.
Odpovědět
Máme něco podobného a řešila jsem to buď těmi koši Ikea nebo když mi nějaký rozměrově neseděl, koupila jsem plastový koš a jen vyhodila to horní víko.
Odpovědět
Mam z ikei, uzatvaratelny...ale nie ten ich original do zasuviek...vysiel na cca 150.-
Odpovědět
@luhace1 abys tedy něco vyhodila do koše, musíš nejdřív rukou otevřít skříňku a zvednout víko, jednou rukou držet? A co když je potřeba držet rukou talíř nebo prkýnko, které potřebuješ vyčistit do koše? Trefíš se vždy do koše s odkadky, není okolo binec? Taky řeším koš, toto řešení se mi líbí, ale nevím jak je to s praktičností? Líbilo by se mi bezkontaktní řešení, jak to mám teď, s tímhle nemám zkušenost a nedovedu si to v provozu moc představit.
Odpovědět
Mne to praveze pride prakticke, sice viko dvihnem...oprie sa o linku a nepada...a slo mi o to, aby sa nesiril zapach
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?