Otázky ke spuštění služby Profesionálové

Profilova fotka
Ahoj, právě jsme spustili na našich stránkách službu Profesionálové. Pokud budete mít k této službě otázky a nebo budete chtít nahlásit různé chyby s ní související, napište, prosím, do tohoto tématu. J.
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím o vrácení mého profilu na klasické modré střeše, nechci být zařazena mezi profesionály (i za cenu smazání firemní prezentace). Na tomto serveru vystupuji jako běžný stavebník, prezentace zde byla pouze jako doplněk a nesouvisí se stavbou našeho domečku. Prosím vraťte mi můj fotoblog, kolekce a možnost běžné diskuze s ostatními uživateli. ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@handule Adresuj svůj příspěvek přímo @jennyska abys měla jistotu, že se k ní opravdu dostane ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@handule Změněno na uživatele a zasláno do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyska Taky se mi to teda moc nelíbí.Udělal jsem si tady i přátele a stavím dům,což nutně přeci nesouvisí z mým podnikáním.Proč nemůžu vystupovat klasicky mezi ostatními ve fotoblogu,když uvidí že mají pod mým obrázkem PRO,tak budou vědět že jsem profík v určité oblasti,tak se třeba i na něco zeptají a nemusí nic hledat....nechápu,ted to stratilo to kouzlo. ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kocurrr Ahoj, chápu, že s tímto nemusíš souhlasit, nicméně je třeba se rozhodnout jako kdo chceš na MS vystupovat. Je možnost být pouze uživatelem, či jen Profesionálem a tak si můžeš už teď z těchto 2 variant jednu vybrat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyska Mezi profíky budou chodit převážně taky profíci,takže to jaksi strácí smysl....to raději budu uživatel.Jako profík s placenou prezentací,bych očekával přístupk normálním uživatelům.Nezlob se,ale to tdy raději uživatel ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kocurrr Dobrá tedy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyska Děkuji....jen bych dodal,aby si to admini trochu víc promysleli.Tím,že budou mít profíci přístup mezi obyčejné uživatele,tak to pro ně bude jistě zajímavější.Taktéž i uživatel,který uvidí že pod profilem bude značka PRO,tak bude vědět,kde má směřovat rady,popř.zeptat se na ceny atd......to by přece nebylo nic proti ničemu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?