Ověřený kamerový set

Prosim mate nekdo zkusenost kdo daval na rd dodatecne kamery? Chtel bych cely set at to mam vse v jednom. 4x kamery cerne kulate at neni videt kam miri venkovni. Furt se po nich koukam ale nerozumim parametrum. Hlavne mi jde o kvalita/cena. A taky at jsou ty videa pouzitelne, rozeznatelne co se na nich deje a kdo. Diky vsem za zkusenost.
Odpovědět
Taky mě zajimá:-)
Odpovědět
@zdenna Take se rozhlizim a rada bych si poridila
Odpovědět
Nikdo nema kamery?
Odpovědět
Profilova fotka
@requied by mohl vedet....
Odpovědět
@zdenna Máme a taky jsme dělali dodatečně, přítel Vám večer odepíše - dělal si to sám a rozumí tomu. Za mně spokojenost - funguje to jak má, výborná viditelnost i v noci.
Odpovědět
@kkaccullka Dobrý den, mohu také poprosit o bližší informace o kamerovém systému do zprávy? Díky. :-)
Odpovědět
@kkaccullka -Prosím taky o bližší info...děkuju :-)
Odpovědět
@kkaccullka budu cekat. Dekuji
Odpovědět
Máme nějaké info ? @kkaccullka ?
Odpovědět
Dobrý den, odpovídám za kkaccullka Doma jsem montoval kamerový systém od výrobce HIKVISION, jsem jen kutil ale montáž není problém je to skládačka. Je třeba si uvědomit, kolik kamer můžete potřebovat. Já chtěl celkem 4, ale kupoval a přidával jsem je po jedné v úsecích 1/4 roku. Prvotní nákup byl: Rekorder HIKVISION DS-7204HGHI-SH/A do něj harddisk 1Gb trafo již pro 4 kamery TVI-HD500 převodník TurboHD (HD-TVI, Analog) na UTP (pro každou kameru set) a první kameru 1. HIKVISION DS-2CE56D5T-VFIT3 (2.8-12mm) Provedení kamery HD-TVI: Dome ball kamery; HD-TVI; Počet megapixelů: 2 megapixely; Venkovní provedení; Délka IR přísvitu: 50 metrů; Typ objektivu: varifokální; WDR: 120dB reálné Kamery "dome ball" jsou takové koule a mají výhodu o proti klasické na nožce, že kolem nožky hodíte kus provazu a kameru utrhnete ze zdi. Všechny kamery jsem volil jako analogové ale HD Turbo, digitální jsou mnohem dražší. Noční vidění jsem požadoval na délku domu asi 13m, ale aby to mělo smysl musí to být jednou tolik. Proto volba byla 40-50m Další kamery přibyli 2. HIKVISION DS-2CE56D7T-IT3 (3.6mm) Provedení kamery HD-TVI: Dome ball kamery; HD-TVI; Počet megapixelů: 2 megapixely; Venkovní provedení; Délka IR přísvitu: 40 metrů; Typ objektivu: monofokální; WDR: 120dB reálné 3. HIKVISION DS-2CE56D7T-IT3Z/G (2.8-12mm) Provedení kamery HD-TVI: Dome ball kamery; HD-TVI; Počet megapixelů: 2 megapixely; Venkovní provedení; Délka IR přísvitu: 40 metrů; Typ objektivu: motorický; WDR: 120dB reálné 4. HIKVISION DS-2CE56D5T-VFIT3 (2.8-12mm) Provedení kamery HD-TVI: Dome ball kamery; HD-TVI; Počet megapixelů: 2 megapixely; Venkovní provedení; Délka IR přísvitu: 50 metrů; Typ objektivu: varifokální; WDR: 120dB reálné Ta 3. je vysoko na štítu domu a je širokoúhlá. Vše je taženo obyčejným 8 žilným UTP kabem, kde využijete jen dva kroucené páry.
Odpovědět
Ještě doplním, že rekordér je připojený kabelem do internetu a HIKVISION má pěknou aplikaci do mobilu. U HIKVISION nemusíte připlácet internetovému připojovateli na pevnou IP adresu. Jede to přes jejich servery spolehlivě a kdekoli.
Odpovědět
Dekuji moc. Prosim o zpravu na kolik to vse vyslo a je moznost kratky zaznam videt? Dekuji @binndirval
Odpovědět
Článek se načítá
@binndirval Pomalu hledám ceny, a trafo ke kamerám je jaké? Děkuji :)
Odpovědět
cena komplet 15-20tis. video jak je šikovná přítelkyně :) Ale obhlíží jen své auto https://youtu.be/jXjTrvJ50N0 aplikace
Odpovědět
Vau, ty kraso super .. jen bych měl problem natahnout sitovej kabel na pude. Tak jedině koupit tuhle prodlužku pokud to nebude mít vliv na kvalitu obrazu. http://www.lednadoma.cz/katalog-obraz...
Odpovědět
Jinak přítelkyně je šikovná :-)
Odpovědět
Kamery se napájí po UTP, tak na co tu prodlužku? Jinak jsem kabel UTP vystrčil u hřebenu štřechy ven pod tašky a pod taškama, jsem rozvedl kam jsem potřeboval. fasáda zůstala čistá.
Odpovědět
Tak ted tomu nerozumím, píšeš trafo na 4 kamery ale ted se to napají po UTP. Jestli to chapu tak ke kameře dáš převodník, na převodník UTP do Rekorderu , zvlast napajeni na kazdou kameru teda nepotrebujes? Já musím mít černé nebo šedé kamery, dám je na podbití a kabely si půdou stahnu do technické.
Odpovědět
https://youtu.be/iXcFt3HsKS4 Na ten kabel UTP dáš jeden převodník a jeden napájecí konektor. Na druhém konci bude jeden převodník a napajecí dráty končí v trafu u rekordéru. 1 obrázek převodník 2 obrázek napájecí jack
Odpovědět
Jo takhle, takže k jedné kameře potřebuji 2x převodník ( ke kameře, k rekorderu) a 1x napajecí jack . Díky moc ! :-)
Odpovědět
Tady jsem našel všechno v jednom :-)
Odpovědět
Ještě se jednou zeptám jak blbec abych to měl dobře poskládané, U rekordedru pak budou 4x trafa kde se tyhle převodníky zapojí. Takže budu mít 5x trafo ( 4x kamera , 1x rekorder ) Zdroj trafo 12V ale kolik bude dostačující? 12W,18W,24W,36W ? Raději se 2x zeptám a udělám ze sebe blbce než abych pak objednal co nepotřebuju nebo na něco zapoměl. Ještě jednou díky za tvůj čas a vstřícnost.
Odpovědět
Nebo se také dá použít jeden zdroj na napájení více kamer jako je tenhle: https://cctv.inshop.cz/cctv-napajeni/... A rozbočit ho na 4x tímhle: https://cctv.inshop.cz/cctv-napajeni/...
Odpovědět
jeden zdroj a bez rozbočovače. trafo pro 4 kamery má šroubovací svorkovničku
Odpovědět
Je myšleno tohle? https://cctv.inshop.cz/inshop/catalog...
Odpovědět
Mám něco takového vodě odolného :) a jeden konektor ve kterém končí všechny napájecí dráty kamer. Všichni mě varovali před jakoukoli verzí WIFI. Nic přes WIFI nebrat.
Odpovědět
Tak snad mám všechno: Rekorder HIKVISION DS-7204HGHI-SH/A - Harddisk 1 TB TVI-HD500 převodník TurboHD - 4 x Napájecí DC konektor 2.1mm svorkovnice - 4 x HIKVISION DS-2CE56D0T-IT3/G (3.6mm) šedá - 4x UTP Kabel 100m Průmyslový zdroj 12V 5A Jaký konektor? :-) aspoň v tom bude pořádek :)
Odpovědět
Myslíš něco takového? https://www.svetzarovek.eu/produkty/b... 12V 5A 60W :-)
Odpovědět
s tím zdrojem bych se poradil tam, kde budeš kupovat kamery. Měl by být (odrušený), aby ti to nedělalo v obraze šum nebo čáry.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@binndirval Ahoj, můžu obnovit téma? Jaká je aktualní situace? Jaksi jsem se posunul že bych mohl postupně začít nakupovat a napojovat. Jaký sortiment by jsi mi dneska doporučil co se týče kamer i nahrávání? Já osobně bych potřeboval černé nebo šedé kamery protože mám tmavý podhled a docela by to tam rašilo. Díky ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?