Vaše průměrná spotřeba vody

U nás to vychází na asi 48m3/6 měsíců, tudíž 8m3 měsíčně a nacházíme se doma 4, takže to vyjde průměrně na 65 - 67 l / den taky s WC, pračkou atd... Bazén napouštíme ze studny, auto se taky umývá ze studny a zalívá se vše z deštové a studniční vody. Jen tak pro porovnání, ja si vedeme se zde optám na to, kolik spotřebujete vody průměrně například za jedno období? (6 měsíců) a v kolika lidech a na co vše tu vodu využíváte?
Odpovědět
@vladimir_sacha 67l za člověka a den je dobrá spotřeba, běžně se pocita 100l/ os den
Odpovědět
Máme to hodně podobně, kolem těch 8m3 měsíčně. Jsme taky 4 ale děti jsou malé. 3,5 a 0,5. Studnu nemáme, závlaha z retenční nádrže.
Odpovědět
Naše roční spotřeba dva dospělí, dvě děti je cca 100 kubíků . Bazén i závlaha využívá vodu ze studny. Víkendy jsme mimo domov ,jinak by ta spotřeba byla určitě vyšší. Pračku i myčku pouštím každý den.
Odpovědět
Děkuji za prozatimní odpovědi, my bychom mohli mít nulovou spotřebu z vodovodu, protože studna by stačila zlehka vyčistit, ošplíchat kameny a vyčistit po 15 letech dno, jinak voda je tam dobrá, bez zápachu. Ale má v sobě kal, když se nabere například bazén celý, tak je vidět lehké zakalení, takže se musí vyfiltrovat, rozbor tehda vyšel tak nějak... No že se ještě dá, ale má bakteriální znečištění, ale když se napiju, tak mi nic není (Stavěna mezi lety 1780 - 1820)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?