Vytváření více nicků na modrastrecha.cz, konik, beremese

Pri registrácii na tieto stránky ste súhlasili aj s touto podmienkou: 5. Používateľ sa nebude pokúšať prihlásiť sa na server ako iný používateľ, vytvárať na serveri viac ako jednu registráciu a ani inak poškodzovať ďalších používateľov alebo iné osoby. a pri registrácii Vás to upozorňuje na túto skutočnosť: pri prihlasovaní na modrykonik.sk: Ak si už registrovaná/ý na mojasvadba.sk, alebo modrastrecha.sk, tak sa prihlás tu s Tvojim už existujúcim loginom a heslom. pri prihlasovaní na modrykonik.cz: Pokud už jsi registrovaný/á na beremese.cz nebo modrastrecha.cz, tak se přihlaš zde pomocí Tvého už existujícího loginu a hesla. atd. Ak používate v súčastnosti viac nickov naraz tak ich prosím Vás prestaňte používať a používajte už iba jeden nick, v opačnom prípade Vám bude zrušený prístup na stránky. Berte navedomie že sa tomu teraz budeme viac venovat a budeme sa snažiť v tom urobiť poriadok. kolektív adminov
Odpovědět
žiraf - já sice nemám jiný nick, ale přesto musim říct, že je tu přeci možnost, že z jednoho compu (IP) sem budou chodit třeba dvě sestry a každá s jiným nickem. Nebo celá rodinka... tatínek na střechu, maminka taky a dcééérečky na beremko a na MK :-D Co v tomhle případě?
Odpovědět
Profilova fotka
mne spis stve, ze az vycerpam alba, tak nebudu mit kam davat fotky
Odpovědět
nikka.vo ale to nie je tazke zistit, ze sa jedna o dve rozne osoby, resp. nie je tazke zistit, kedy niekto pouziva dva a viac nickov, staci pozorne citat ;-)
Odpovědět
tak to jo, to jsem netušila že jste takové detektivky , ale těžko to té osobě dokážete =-) :-S Jinak já jsem samozřejmě pro,aby si tu nikdo nezakládal víc nicků ;-)
Odpovědět
no ale já si třeba úmyslně pořídila jinej nick na střechu, protože na koníkovi je má identita snadno dohledatelná a tak jsem nechtěla zveřejňovat pod stejným nickem-z bezpečnostních důvodů...
Odpovědět
Já mám taky 2 nicky.Ale jen z toho důvodu,že se mi sem nešlo pod nickem z BRMS přihlásit.Ale je fakt,že tady 2 nicky nepoužívám.Jeden tady,jeden na BRMS.
Odpovědět
ide o to, aby ste jeden nick pouzivali v ramci vsetkych stranok, preto si l.lucka vyber jeden, ktory budes pouzivat, druhy zrusime mb1 - bohuzial princip "pro mou bezpecnost" tu neobstoji - co nechces riesit pod uz existujucim 1 nickom, tak tu neries a mas to bezpecne
Odpovědět
Profilova fotka
Nechápu, co řešíte.. Když někdo bude chtít mít víc nicků, tak to prostě mít bude, i kdybyste se postavili na hlavu :-N To byste museli od rána do večera hlídat a porovnávat diskuze, abyste na to přišli.
Odpovědět
neboj emjee, nebudu, už sem prostě nebudu chodit.....když na koníkovi a na beremku byli lidi, kteří záměrně prudili, tak jste s tím nic nedělali a nechali je a jejich diskuze se často nezamykaly...zatímco jiné nevinné téma se třeba zamklo..už mě to štve dlouho a přestože jsem na forum chodila pravidelně od dubna 2005, tak mě momentálně přešla chuť..........album smazáno, ještě bych prosila zrušit nick....zrušila bych ho sama, ale nevidím na to žádnou kolonku...
Odpovědět
Profilova fotka
Uvědomte si, že pokud někdo bude chtít prudit a bude si pro to zakládat druhej nick, tak to prostě bude dělat dál a nic s tím neuděláte. Takhle akorát ztratíte členy viz mb1 ]-( Chápu, že někteří lidi, kteří byli na beremku někým otravovaní, nechtějí prezentovat svoje soukromí a s tím související bydlení na veřejnosti. Takže nechápu, proč by z nemohli mít jeden nick pro beremese a jinej pro střechu. Tyhle omezení stejně nevyřeší problém, který se snažíte řešit.
Odpovědět
emjee:nic si volit nebudu.Nebyla moje chyba,že jsem si musela zvolit jiný nick.Nebyl to úmysl,ale nutnost.Nevidím jediný důvod,proč bych nemohla mít nicky 2.Možná by bylo fajn,zabývat se důležitějšíma věcma jako je třeba neustále padající server než "šikanovat" lidi,co tím,že mají 2 nicky nijak neškodí.Pokud ti to opravdu tak vadí,tak sem nebudu přispívat. Napiš jediný rozumný důvod,proč nemůžu mít 2 nicky.
Odpovědět
bohuzial vela zdvojenych nickov nam tu robi sarapatu - otvaraju kontroverzne temy, prudia, zneuzivaju albumy, bazar ... a bohuzial nie je ina cesta ako sa tychto individui, ktore tu nechceme zbavit - ze na to doplatia aj slusni uzivatelia, ktori taketo veci nerobia, napriek tomu, ze maju dva a viac nickov? ano, ale povedz mi rozumny dovod naco su ti dva nicky - bud si od zaciatku inkognito a nikto ta tu nevystopuje, alebo ak zverejnis svoju identitu (meno, fotky, ...) ratas s tym, ze to moze hocikto citat a preto pises len to, za cim si stojis pred celym svetom
Odpovědět
Článek se načítá
a este k otazke, ze preco nemozes mat dva nicky, ked ich pouzivas rozumne - bohuzial aj nase uzivatelky (niektore) su zavistlive az strach, a takisto nam adminom je tazsie posudit kto pouziva a kto nie dva nicky rozumne, a preto nebude mat dva a viac nickov nikto co sa tyka neustale padajuceho servera - svoj podiel maju na tom aj "dva a viac nickov"
Odpovědět
Emjee:mám 2 nicky,protože se mi pod nickem z BRMS sem nepodařilo přihlásit a chtěla jsem přispívat.Od té doby používám jen tento nick na modré střeše.Nikdy jsem pod tímto nickem nenapsala na BRMS ani řádku.Proč si ho chci nechat já,je protože jsem nejdříve v pár diskusích vysvětlovala,že ta Lucka,co diskutovala jsem zase já a nerada bych to dělala znovu.Člověk se tu nějak zavedl,diskutuje s lidma a lidi ho poznají právě podle nicku.Jinej důvod to opravdu nemá.Chápu,že někteří to mají z důvodu identity,protože to,co se někdy děje na BRMS je už opravdu mimo.Právě proto,že něktěří se na BRMS odhalili až moc,tak tady nechtějí udělat stejnou chybu.Tohle jsou oddělené diskuse.Jedna o bydlení,jedna o svatbách.Proč by někdo,kdo tady diskutuje o bydlení se měl bát toho,že je snadno dohledatelný i na BRMS. Chápu,jak to myslíš,ale kvůli pár jedincům,kteří se nechovají slušně na to doplatí většina těch slušných. Klidně tenhle nick smaž a všechny zdvojené nicky.Jen se zamyslete nad tím,že možná příjdete o některé přispěvatelky.Nejsem si jistá,jestli za to tahle celá "šaškárna" stojí,protože se tím stejně nic nevyřeší.Jak už bylo napsáno,kdo chce prudit bude a na tohle doplatí jen ti slušní lidé.Už jsem si na BRMS zvykla,že administrátoři nevidí přes stromy les. PS:server padá z jiných důvodů a ty to víš.Ještě mezi moje podněty k zamyšlení,že rozrůstání serveru nemusí být nutně dobrá věc,pokud na to nemáte.Což je evidentní.
Odpovědět
Já bych se k tomuto připojila, proč tedy,když nemůžou být dva nicky, tak proč se automaticky nepřihlásí na všech na jednou, ale musím na každém se přihlašovat zvlášť??? A hlavně v ke každé diskuzi se hodí i jiná fotka v pasu, já měla na modréstřeše fotku sebe s dítětem a byla mi smazána a odůvodněná,že to není diskuze o dětech, ale když se na ten samej nick přihásím na modrýmkoníkovi,kde je diskuze o dětech,tak tam fotku s dítětem mít přece můžu,když se jedná o diskuzi týkající se dětí. A nemyslím si,že když se někdo z jednho počítače přihlásí třeba 5lidí, že poznáte jestli se opravdu jedná o 5 různých lidí nebo o jednoho a toho samého. V tom případě byste museli z jednoho počítače povolit jen jeden nick, ikdyž by třeba na jeden nick muselo být 5 lidí, a to mi přijde trošku nelogické...
Odpovědět
Holky, Emjee přece psala, že to nebudou zjišťovat podle IP, ale podle obsahu příspěvků. Podle IP to ani zjistit není možné. Například moje IP se nikomu nikde na netu nezobrazí. U mě se veřejně na netu zobrazuje IP mého providera (moje IP se zobrazuje pouze mému providerovi, který mi zprostředkovává přístup na net, dál už jde jen jeho IP). Vzhledem k tomu, že je na trhu už dlouho a má slušné ceny, tak jen z našeho kraje už měl před dvěma lety (kdy jsme si u něj službu registrovali) přes 3 tisíce klintů. To je minimálně 3 tisíce stejných IP, a teď si uvědomte, že málokdy používá jeden PC jeden člověk, takže dejme tomu, že minimálně 6 tisíc uživatelů se zobrazuje na veřejném netu pod stejným IP - a to minimálně, dnes už jich má jistě zase víc. ...např. PC u nás doma používá pravidelně 6 lidí, pokud vyloučím "občasné návštěvníky". Měla jsem s tím problém např. na Fertilityfriend, kde se pod jedním IP může registrovat jen 1 uživatel a pod mým IP už tam někdo registrovaný byl. Předpokládám, že to mohl být klidně i někdo, kdo chodí na Koníka. Tenkrát mi moc pomohla Len (které tímto opět děkuji), protože mohla registrovat ještě jednoho člověka navíc. ...a to neberu vůbec do úvahy, že jsou dnes už ke stažení prográmky, kdy vaše IP nikdo neidentifikuje, ani pokud podobnou záležitost váš provider neposkytuje.
Odpovědět
karla:vidíš a tím mi zase nahráváš.Takže na to doplatí takové blbky jako jsem my dvě s mb1,které se přiznaly,že mají 2 nicky;-) Opravdu chápu lidi,co z různých důvodů chtějí vystupovat na těchto serverech pod různým nickem.Sem přece chodí i jiní lidé než an BRMS nebo Koníka a proč by si dotyčný měl možnost dohledávat alba i jinde,když o to vlastník nestojí.
Odpovědět
Já bych byla pro to, aby každý mohl mít po jednom nicku na každém ze serverů, tzn. teoreticky 3 oddělené nicky. stejně se musím přihlašovat zvlášť. Takže buď kompletní provázanost serverů a nebo možnost mít na každém serveru jiný nick. Zamezila bych jen tomu, když někdo používá 2 nicky např. na BRMS, to není vůbec opodstatněné. A padání serveru kvůli více nickům. Nevím nevím, manža do tohohle oboru dělá, takže vím, proč padají servery a kvůli tomu, že se na náš server hlásí plno lidí, to teda rozhodně není :-).
Odpovědět
kacka.va: přesně, tak jsem to myslela
Odpovědět
katalines:asi my všechny;-)
Odpovědět
l.lucka: :-D :-D
Odpovědět
Ahojky, jsem docela ráda, že je to tady vysvětlený, protože já ukázala MK dvěma svým kamarádkám a ještě u mě na PC se registrovaly, tak bych nerada byla zrušená, ale ony určitě nikde neprudí :-D A pak mám taky nick na tabulky, které spravuji holkám na MK, ale tím jsem nikam nepřispěla a nepřispěju :-)
Odpovědět
teda ještě pro upřesnění. Samozřejmě server může padat z důvodu, že je přihlášených moc lidí, ale nemá to souvislost s tím, jestli se někdo přihlásí pod tím nebo pod oním nickem. Ten člověk tam bude prostě přihlášený ať tak nebo tak, takže omezením nicků se padání serverů nikdo nezbaví.
Odpovědět
ahoj, taky si myslim, ze v nekterych pripadech muze byt pouzivani vice nicku opodstatnene. A prave v pripadech tech dvou, co to tu priznaly, to opodstatnene je. Na konikovi se taky obcas stane, ze se nekdo chce sverit s necim, za co se stydi, chce to resit, ale ne pod nickem, ktery bezne pouziva. Kdyz se rekne bud resit vsechno pod jednim nickem, nebo to neresit... to neni podle me dobry pristup. Kdyz se tedy chcete zbavit prudicu, banujte nicky, ktere prudi, bez ohledu na to, jestli jsou zdvojene, nebo nejsou. Chcete-li to posuzovat podle obsahu prispevku, pak je to daleko jednodussi nez patrat po tom, jestli tohle a tohle nahodou nenapsal jeden a tentyz clovek.
Odpovědět
Emjee - když se chcete najednou zaměřit na to, kdo má víc nicků a to z největší části kvůli kontroverzním tématům, prudičkám atd. Tak proč opravdu neuděláte, jak už jsem psala na MK, že by se u každého uživatele ukázalo, kolik nicků kdo má a nejlépe jaké. To by sice nepomohlo moc holkám, co nechtějí aby to někdo věděl z důvodu ,,bezpečnosti,, ale to mi přijde taky trochu ujetý... protože jak píše Emjee - pokud nechcete aby vás tu vypátral známý atd, tak při psaní nezabíhejte do detailů soukromí atd ;-) - je to jen váš problém. A jestli si sem šoupnete fotky vašeho domu a vybavení a nekdo vás vybílí, protože si vás ,,najde,, na koníkovi a zjistí si dost informací ... tak to je taky váš problém ;-) Já to na jiném serveru viděla (to zobrazování více nicků pod jednou IP) a hned se to v praxi ukázalo jak dobrý nápad. když to funguje tam, proč ne tady =-) A my bychom hned věděli která bije a že ten nick založil ten a ten, nebo že ten člověk je známá firma. Horší je teda už to , jak jste psali,že může mít pod jednou IP různé nicky i tisíc uživatelů,což teda slyšim prvně. =-) V tom případě nevim no. To budete frajeři, pokud se v tom vyznáte a poznáte jestli je to tatáž osoba, Emjee (jak si psala, že to budete porovnávat - příspěvky uživatelů pod stejnou IP adresou ) :-o Hm.... :-D Nejde to ještě nějak zúžit,to zabespečení,nebo nevim. Že by si člověk nemohl založit víc nicků se stejným e-mailem. ikdyž dneska si založí člověk mail za minutu. Prostě něco podobného.. no asi blbost no
Odpovědět
nikko, ale pokud se bude u každého zobrazovat, jaké má další nicky, tak to postrádá smysl, to už pak fakt může mít ten jeden. Ale... jak už jsem psala, mít různé nicky pro různé servery mi přijde fér. Pak bych mohla mít klidně na modré střeše vybavení baráku, protože nikdo neví, jak vypadám, nikdo neví, kde ten barák je. Ale pokud dám do BRMS svoje fotky, pak dám fotky na modrou střechu, tak si to každý může spojit. A to je ten důvod, proč nemám na modré střeše nic... protože jsem nechtěla zakládat další nick a abych to měla pod tím samým, jako mám fotky ze svatby, tak takový blázen nejsem.
Odpovědět
jo, rekla bych, ze je to nedoresene... pak fotoalba na modre strese trosku postradaji smysl. Ja si tam taky fotky baraku nedam, max nejaky detaily, ale bude me to omezovat, kdyz budu hledat rady. Nemuzu proste odkazat na fotoalbum, musim posilat fotky mailem apod. Rozhodne nejde o to, ze by se vsichni chteli chlubit tim, jak uzasne bydli... proste nekdo treba rekonstruuje a shani rady a napady. Nebo shani rady ohledne zarizeni.
Odpovědět
myslim, ze by mela byt moznost mit ruzny nicky - preci jen to jsou tri hodne ruzny fora - ja treba smazala prakticky vsechny fotky na beremese, kdyz sem zacla psat na konika, a treba tady uz zadny alba vytvaret pod stejnym nickem nehodlam, nejsem blazen
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?