Zvířecí koutek v bytě - inspirace

Profilova fotka
Ahoj, jsem ve fázi zařizování bytu a zajímalo by mě, jak mají Vaši mazlíčci, především ti, co je chováte v kleci, vydesignovaný svůj koutek. My máme králíka v obří kleci, pouštíme ho ven, má svoje hračky, ale furt nevím, kam ho schovat, aby nerušil pracně dělaný interiér. Můžete sem třeba nahodit svoje fotky zvířecích koutků??? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@kriistl Jé, to se připojím :-) Taky máme králíka s velkým barákem :-) Akorát zatím nemáme děti, tudíž prozatím bude dětský pokoj králíka :-D
Odpovědět
@kriistl my aktualne nijak pekny interier nemame, kralik je v kuchyni, a tripatrovou klec :-D Zelvy maji akvarko v obyvaku a pes je vsudE :-D V baraku mame uz nachystan otvor ve zdi na vestavene akvarium, viz moje vizualizace v blogu. Kralika nevim, kam dame, ale me asi nebude vadit esteticky nikdy nikde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vyrobit vlastní klec na míru :-) a částečně zabudovat (zrovna králíkovi uzavřenější prostor určitě vadit nebude). Klece z obchodů s mnoha různobarevně plastovými prvky do vydesignovaného pokoje opravdu těžko umístit tak, aby byly krásné nebo alespoň nerušily... terárka akvárka dobrý, ptačí klece jakštakš, ale s chlupáčema blbý. našla jsem jednu fotečku třeba tady: http://www.bydleni.cz/clanek/Kdyz-v-b...
Odpovědět
Profilova fotka
příklad s činčilárnou
Odpovědět
Ahoj, no to je téma přesně pro mě :-D Máme doma morčata a bydlí v tomto. Je to super, vypadají tam fakt spokojeně a tím že běhají po schodech nahoru dolu tak mají i spoustu pohybu (rády chodí v řadě za sebou :-D)
Odpovědět
Až se nastěhujem do nového, tak mám ještě v plánu jim tam přidělat schůdky ven a udělat jim na zemi nějaký výběh s hračkami. :-) Budu je mít v pracovně. Hrozně se mi líbí třeba tohle:
Odpovědět
Taky máme činčilárnu ze skříně v kuchyni v bytě jako zuzekk, nicméně ta vaše je mnohem povedenější a o něci větší :).
Odpovědět
Profilova fotka
A jak to udržujete, když je to ze dřeva? Králík je tedy naučen na záchůdek, ale někdy mu to ukápne vedle, nebo rozlije misku z vodou. Vždyť to musí být za chvíli prohnilé ne????
Odpovědět
Profilova fotka
@teron to jsem jen hledala, u nás nic nežije... ;-) @kriistl myslím, že s podestýlkou a běžným úklidem by to neměl být problém - dřevo musí být stejnak pevné (třeba dubová prkna), aby to nerozhryzal, nějaké to počůrání pak vydrží bez obtíží - určitě dřevo vydrží déle, než králík.... - ve venkovních králíkárnách je také jen dřevo, měli jsme to obdobně s morčaty, která jsou dobytek a čůrají,kadí všude, vydrželo to několik generací (vlastně dodnes)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
@littleluu9 Dobrý den prosím dá se ještě někde sehnat? Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?