4+kk se dvěma šatnami, poradíte?

Dobrý den, rád bych se na vás obrátila s prosbou o kritiku změny půdorysu. Chceme dvě koupelny, určitě potřebujeme technickou místnost u dveří, 2 pokoje na spaní, pracovnu a minimálně dvě šatny (jedna společná blízko vchodu, druhá patřící k ložnici). Zkoušela jsem si s tím všelijak hrát, ale zvlášť v levé části, kde jsou pokoje furt nemůžu vymyslet jak dobře tam napasovat tu šatnu. Bylo to zamýšleno tak, že ten horní menší pokoj bude ložnice a spodní bude dětský. Ale takhle tam vychází šatna ve tvaru dlouhé nudle o velikosti necelých 2,5m2, což není úplně praktické (na šířku vychází 80 - 90cm). Nemáte někdo nějaký nápad jak jste to řešili u sebe? Případně jestli máte nějaké další připomínky k půdorysu :) P.S.: Šipečky tam mám přikreslené, aby bylo lépe vidět, které dveře tam mají být a které ne.
Ta šatna by byla takhle otevřená bez dveří? Nestálo by za to tam buď zrušit tu příčku nebo přidat posuvné dveře? A ten kousek v obýváku vedle 10m2 pokojíku se mi nezdá příliš praktický. Rozšířila bych o ty prostory ten pokojík nebo bych to nechala v obýváku ale bez těch bočnic.
Profilova fotka
Autorka založila tému 2x, preto túto diskusiu zamykám. Pokračovať je možné tu http://www.modrastrecha.cz/forum/proj... Petra
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?