Bungalov do 1,5 mil., máte zkušenost?

Chtěla bych se zeptat, rádi bychom si pořídili nějakej bungalov, dívali jsme se, že jsou ceny i do 1,5mil na klíč. Máte někdo zkušenosti, opravdu jste se vlezli do této ceny a byl domeček do měsíce postavený, jak píšou. :-)
Odpovědět
Já zkušenost sice nemám, ale řekla bych, že reálné to docela je, akorát si myslím, že bys měla nastínit cca , jak velký, protože nějaký menší podle mě seženeš, ale třeba tam se čtyřčlenná rodina nejspíš nevejde. Nicméně, dobrý dotaz, protože mě by to také zajímalo, akorát bych potřebovala minimálně 85m2, ale zas tak do 100m2 - okolo, tak nějak.
Odpovědět
Profilova fotka
@elgreco pokud chceš něco malého tak třeba toto : http://www.uspornedomy.cz/katalog/lar... ten bude postavený za tři týdny + deska. @herak tenhle je o něco větší http://www.uspornedomy.cz/katalog/lar...
Odpovědět
@elgreco Zalezi ako velky, ale tie zhruba okolo 80m2 do 1,5mil na kluc sa nevojdes. Vies ako to je s tou cenou... :) Mozno budes mat uvedenu cenu 1,5mil., ale ta bude bez zakladovej dosky, bez DPH a kto vie este bez coho, co Ti este znacne cenu este navysi. Ak mas znacne limitovany rozpocet, odporucam sa pozriet po mensich regionalnych firmach, kde za rovnake peniaze dostanes viac muziky.
Odpovědět
Rádi bychom domeček, tak do těch 85m2,víc nepotřebujeme. Teď bydlíme v paneláku a máme 72m2 a to se nám zdá ideální, ale chybí nám ta zahrada. Už jsem sem dávala včera diskuzi, pořídili jsme si právě byt na hypotéku před dvěma lety a ještě máme 8 let splácet, ale nějak jsme nepřemýšleli, co tu budou dělat děti, když se nám narodil teď syn a začal běhat, tak nás to začalo mrzet. Blbý je, že máme hypotéku na byt a chybí nám splatit ještě cca.700 000Kč a nevíme, jak to udělat, prodat byt bychom mohli, ale kam bychom šli, než by se dům postavil. Ale nechce se nám moc čekat dalších 8 let :-(.
Odpovědět
@elgreco to máte požadavky podobné nám, těším se, že snad něco někde vyhrabeš.
Odpovědět
@herak bojím se, že nic nevyhrabeme :-(, že budeme muset splatit hypotéku, a pak si třeba vzít další na domeček. Manžel se ale bojí, že když mu za 8 let bude přes 40let, že už mu ani hypo nedají :-|
Odpovědět
@elgreco Za prvé můžete zkusit prodat byt s tím, že k vystěhování bude cca za půl roku. Před prodejem bytu mít druhou, menší hypotéku na hrubou stavbu a navýšit ji po prodeji bytu a za ten půlrok dostavět dům k obývání. Nebo si vzít druhou hypo - pokud máte odpovídající příjmy, je jedno, kolik máte hypoték nebo je to jedna sloučená. Není problém s jednou hypotékou žádat o další, důležitá je bonita.
Odpovědět
@asen právě s tím příjmem je to u nás nic moc, já jsme na rodičovské, dohromady máme s manželem 25 000Kč čistého, což není žádná vyhra :-(. Ale zase když jsme si brali před dvěma lety hypo, tak jsme si brali tu nejnižší. Tak nejsme zase tak tolik zadlužený.
Odpovědět
@elgreco o tohle? http://www.drevostavbybrno.cz/katalog...
Odpovědět
budu mít podobný dotaz. Chtěli bychom stavět také bungalov, pozemek máme vlastní, stavěli bychom výhradně svépomocí, je potřeba dovést sítě na kraj pozemku (cca 20 metrů). Myslíte, že bychom se mohli vejít do 1,5 mil Kč při velikosti 4+1? Nemá někdo vlastní zkušenost?
Odpovědět
@elgreco bude komplet stát do 5 týdnů :-) http://www.vexta.cz/typove-domy.aspx
Odpovědět
@mitote @basol ano, takový nějaký domeček bychom si představovali. Manžel včera večer přišel s tím, že ho známej odraďoval, že to není dobrá volba, že hned spadne a že to není nic moc, když se třeba jen porouchá někde voda, tak měnit celé panely je prej hrůza :-(, tak nevím, jestli to spíš nejsou jen předsudky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
150m2 bungalov se dá postavit do 2.mil. takže poměrně menší se do 1,5 vejde.. http://domysternberk.cz/rada-domu-kla... pokud si budete stavět sami, tak za 1,5 použijete i kvalitnější materiály...firma použije samo levnější , aby vydělala...
Odpovědět
@elgreco nevim, sama si ted zjistuji, co je lepsi, ale podle me to nevede vse v panelech.... nevim
Odpovědět
@elgreco jejda, tož padat by to snad nemělo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@elgreco pozor na Ovelos, taky slibujou do 1,5 a já snima stavím tak vím, že nedoporučuju :-) je to boj s mým stav.dozorem...
Odpovědět
Profilova fotka
S pritelem si stavime svepomoci a mame 130m ,sloupkovou konstr.je to hodne individualni.zalezi jaky system si vyberetr
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych byl v této cenové kategorii opatrný, protože některý firmy můžou šidit na materiálech a pak můžou postupem času vzniknout problémy.
Odpovědět
Profilova fotka
@letok ahoj my se musíme vejít do 1,4 mil. mám vyhodu že pracuji ve fa na mont. domy, ale stavba bude svépomocí, zatím vyřizujeme povolení , pořád se to tahne, je to o nervy ,
Odpovědět
Bungalov 180m2,hrubá stavba Heluz family44,strop miaco,dřevěná okna,vnitřní omítky,podlahové topení pouze v podlaze,anhydryt 1.500 000 a potom další.....1.000 000 :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?