Dřevostavba - D.e.e.d , a.s. Hradec Králové

Ahoj máte někdo zkušenosti s touto firmou? pokud ano prosím napište mi na e- mail : budula18@seznam.cz
Odpovědět
Mám s touto firmou zkušenosti (viz příspěvek v tématu Montované stavby - firmy). Co vás konkrétně zajímá?
Odpovědět
Mám také konkrétní zkušenost s firmou Deed. Podle mého názoru jsou to amatéři, alespoň co se týče prodeje. V době, kdy jsem dělal výběrové řízení na firmu jsem je kontaktoval. Na webu mají jen kontaktní formulář, mail a telefon. Zavolal jsem na telefon uvedený tam a nic. Volám opakovaně a stále nic. Po třech dnech! zkoušení dovolat se to zvedl někdo a představil se jako vrátný. Podivil jsem se nad tím, proč to není spíše prodejce, ale budiž. Chtěl jsem přepojit na někoho fundovaného a bylo mi řečeno, že nelze a že ať jim dám číslo a oni nejpozději náledující den zavolají. Nikdo se ani ten den, ani následující a dokonce ani celý týden neozval. Rozhodl jsem se tedy volat znovu. Po x pokusech jsem opět dovolal na vrátnici, připomněl se a opět mi bylo slíbeno, že se již neodkladně někdo ozve. Opět týden nic. Ze zoufalství jsem se pokusil vyplnit ještě kontaktní formulář na jejich webu a kopii poslal i na mail, který zůstal bez odezvy, nikdo mě do dnešního dne nekontaktoval a to je již půl roku. Takže s touto firmou bych rozhodně stavět nezačínal. Zajímavý pro případné klienty je také fakt, že tato firma začala spolupracovat s firmou bbgruppe, o jejichž kvalitách a serioznosti si můžete přečíst v diskuzi "Dřevostavby Atrium x RD Rýmařov". V krátkosti nastíním, že BBgruppe podvedlo své klienty i dodavatele, stavby zastavilo a peníze klientů odmítá vracet. Podle toho, co zde píšou ostatní, tak v Deedu pracují asi podobní kriminálníci jako je Blažek a spol (jednatel bbgruppe), protože slušná firma by za okolností, které panují kolem bbgruppe do spolupráce s ní za žádných okolností nešla. Je to pro ní ta nejhorší reklama, kterou může dostat. Jestli chcete řešit problémy, shánět právníka a soudit se, DEED nebo BBgruppe je ta nejlepší volba.
Odpovědět
to je fakt, obchodni a manažerske schopnosti firmy DEED jsou mizerné. My jsme s touto firmou postavili. Jednání bylo nejprve v pohodě, co se týkalo stavby. Spolupráce s projektanty byla dobrá a rozumná. Pak zaplatíte za stavbu, začnete bydlet a pokud chcete řešit něco dál jako reklamace, vady atd., tak nastoupí jiná sorta pracovníků DEED a ti vám budou znepříjeˇmnovat život co to jde. A pokud si myslíte, že budete jednat s ředitelem firmy, tak na to zapomeňte, ten se schovává co to jde, na výzvy k jednání nereaguje a posílá za sebe jiné, kteří maji zpravidla minimum informací a jediným cílem je dostat z vás prachy.
Odpovědět
No děkuji za názory. Chtěl jsem založit diskuzi ohledně DEED a koukám, že již vznikla. Jsem jeden z těch o kterých se zmiňuje blecha33. Spojení BB a DEED není takové, aby se dalo usuzovat, že jde o kriminálníky. DEED by měl převzít stavby BB tak, aby se BB zbavila některých závazků a DEED získala v dnešní době tak potřebné nové klienty. Takže pokud by se vše vyvíjelo dobře, jednalo by se od firmy DEED o vstřícný krok, který neznamená spojení s BB, ale naopak záchranu klientů BB. Zatím je v této věci velmi pomalý vývoj, takže nemůžu hodnotit pozitivní dopad. Proto prosím pro představu nás všech klientů BB a nejen těch o názory dalších stavitelů, kteří mají zkušenosti s DEED. Velice děkuji za odpovědi!
Odpovědět
Tak chci napsat zkušenost na společnost Deed. Jelikož jsme s firmou spolupracovali a chtěli si od nich postavit domek, jsem teď moc ráda, že jsme tak neučinili. Začala bych asi tím, že mají typové inspirační domy na internetu, každý obch. zástupce Vám řekne jinou cenu za tento dům, jen aby nalákal, ta cena se mění i o 200tisíc, u našeho to byl rozdíl 100tisíc + nám ještě slibovat 4% slevu. Blbost, jejich taktyky jsou katastrofické. Jiný obch. zástupce nám sliboval slevu přes 100 tisíc, když si to vezmeme od něj,....no každopádně když už jsme z toho, že nám každý říká jinou cenu začali jednat přímo s obch.ředitelem tak nám bylo řečeno, že cenu stejně určuje cenař a toho nezajímá, kdo nám co slíbí,.... každopádně i jeho jednání nebylo zrovna profesionální. Co se týká cenaře nacenil nám domek 150m užitné plochy na dost vysokou částku, tak jsme domek zmenčili na 127 a přišlo nám nacenění na ty samé peníze a to se nám ještě oháněly, že tam máme asi 150 tisíc slevu na materiálu, což před tím nebylo. No posuďte sami. Bacha na jejich smlouvu, tu smlouvu rozhodně nemohl psát právník, ale totální amatér, je děrává jak síto a výhodná jen pro jejich firmu. Je tam hned několik chytáků, pokud by vás zajímalo, mohu popř. blíže specifikovat. Dále ve smlouvě mají, že přílohou smlouvy je projektová dokumentace, tu nám dělala náš vlastní projektant ( jelikož oni za to chtějí 70 tisíc a každý Vám to udělá komplet do 40 tisíc), a sami říkají, že vlastní projektant musí spolupracovat s nimi, aby mu mohli poskytnout náležitosti k vypracování. Našemu projektantovy neposkytnou udaje dokud prý nepodepíšeme smlouvu a podepsali byste smlouvu u které nemáte ani jak bude dům vypadat, co kde bude,..... nesmysl ne?No je toho víc No nakonec jen, je to firma kvalitní, ale drahá, jednání katastrofa a s tou smlouvou to může dopadnout špatně.Tak buďte opatrní. My jsme nakonec vybrali firmu, o které se říká, že je drahá, ale stejný dům jako nám nacenili u Deed nám postaví i oni za stejné peníze, ale jelikož nám jde o hrubou stavbu, obsahuje navíc zateplení střechy, stropy, instalační přestěnu, komín v ceně,což od D.e.e.d ne a máme hlavně jistotu....smlouvu která je výhodná pro obě strany,.... Firma vypadá dobře, ale když se o to začnete zajímat zjistíte opak, recenze na firmu nikde, což mě taky zarazilo, snad jen, že se jim nechce odstraňovat závady a řešit reklamace, ale pozitivní žádná. A já vím z doslechu jen o jednom, co stavěl nedaleko od nás, domek má hezký, ale jelikož pršelo, nedělali mu střechu, měl tam 10 cm vody a všechno mu tam pak plesnivělo a musel vysoušet, vymetat vodu,.... Pokud budete chtít někdo vědět něco bližšího, dejte vědět.
Odpovědět
Za současné situace, ve které se nachází společnost bb gruppe s.r.o., chce společnost D.E.E.D. a .s. pomoci především stávajícím zákazníkům výše jmenované firmy. Je to nejméně bolestivá cesta pro všechny, kteří se dostali do této složité situace. Došlo k uzavření dohody mezi oběma společnostmi s tím, že D.E.E.D. všem stávajícím zákazníkům nabídne možnost rychlé výstavby domu v systému a standardu D.E.E.D. Je volbou každého, zda chce rychle bydlet nebo čekat na něco, co možná nepřijde. Dohoda mezi společnostmi tedy nestaví firmu D.E.E.D. do role pochybného pokračovatele cesty bb gruppe, ale do pozice jediné firmy na českém trhu, která nabízí pomocnou ruku občanům, kteří již dlouhou dobu čekají na svůj domov. Řada z nich tuto situaci již využila. Společnost D.E.E.D. a.s. nabízí tak všem svým zákazníkům individuální cestu k řešení jejich potřeby kvalitně a rychle bydlet. Cesta k nám je otevřená. Ing. Michal Treml, majitel D.E.E.D. a.s.
Odpovědět
Po přečtení názorů se rád připojím do rozvedené diskuse . Také jsem byl před rozhodnutím jakou firmu vybrat pro stavbu rodinného domu tzv.dřevo stavby a po fyzické obhlídce několika domů od různých dodavatelů a stavěné různými technologiemi, jsem se přiklonil k firmě D.E.E.D. , která mě přesvědčila o kvalitě včetně dodací lhůty v době stavebního "boomu". Problémy s komunikací nebyly vůbec žádné a s projektem , který jsem měl původně vyhotovený na zděný dům se vypořádaly v rámci možností a mých finančních možností , slušně .Nemohu posoudit kvalitu smlouvy , nejsem právník , ale dle mého názoru byla standardní obecná , které je pouze zapotřebí ,pokud se smluvní strany na něčem nedohodnou , ale to nebyl můj případ .Naopak mi vyšli vstříc při mých nestandardních požadavcích a co jsme dohodly platilo, aniž by to bylo zakotveno ve smlouvě . Asi jsem ten zákazník, jak shora uvádí jeden příspěvek , který v době stavby měl smůlu na počasí , ale to opravdu dodavatelská firma nemohla ovlivnit . Naopak , smekám před vytrvalostí dělníků a za jakých podmínek dům stavěly . Pokud zrovna nepršelo ,tak padal sníh a stále dokola . Podmínky pro práci byly opravdu špatné, navíc teplota kolem nuly a silný vítr . I přesto zachovaly kvalitu a kromě několika zvlněných sádrokartonových desek od vlhkosti , které bezplatně po zakrytí střešní krytinou vyměnili ,není na domu žádný problém.Před konečným předáním domu jsem měl pár připomínek a ty mi bez problémů za pár dní odstranili . V létě 2008 se otestovala i statická pevnost domu, kdy se přes naší oblast přehnala dosti silná vichřice (myslím Kiril ) , která bez problémů ve vesnici smetla více jak stoleté lípy a "vytěžila" v lesích několik tisíců kubíků zdravých stromů . Popadané sloupy , domy bez střech nebyly vyjímkou . Náš dům to přežil naštěstí jen s jedním nadzvedlím hřebenáčem , sousedi dopadly daleko hůř. Nechci v tomto článku nikoho ovlivňovat , ale to je moje zkušenost s firmou D.E.E.D a myslím že velice dobrá s porovnáním jak fungují jiné firmy .Pokud je někdo před rozhodnutí jako já před třemi lety ,rád doporučím a není to jen o hezkých webových stránkách ....
Odpovědět
Dobrý den, jsme byvalí zákazníci bb gruppe, kteří se dobrovolně rozhodli využít pmocné ruky firmy D.E.E.D. ........ a zatím rozhodně nelitujeme! Prvním krokem k našemu bydlení byl podpis SoD. Měli jsme možnost se k ní vyjádřit a některé věci pozměnit. Po podpisu to začalo ...... :-) S paní B. jsme strávili nad projektem velmi příjemný den. Probrali jsme místnost po místnosti, okno po okně ... paní B. napadlo několik bezvadných úprav ... Po této návštěvě nám bylo sděleno, že náš dům jde začátkem září do výroby a ve čtvrtek 17.září se začne s montáží. Týden před tím jsme jeli do Hradce náš dům do výrobny "skontrolovat". Je to skvělý pocit vidět kusy domu s naším jménem ....... 17.září jsme nemohli dospat. Na naši parcelu přijely kamiony, jeřáb ..... i počasí nám přeje! :-) Dnes už máme dům pod střechou. Tento týden se domluvíme na elektrice, topení. Dlaždičky už máme také vybrané ..... Termín předání máme ve smlouvě pevně stanovený na 23.12.2009. Zatím pohádka ..... Doufáme, že to tak vydrží a jako pohádka to i skončí .... Budeme informovat! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já se také přidám... s firmou DEED nemám zrovna dobré zkušenosti. Když jsme vybírali firmu na dům - dřevostavbu, firma DEED byla první, kterou jsme oslovili, protože pocházíme z Královéhradeckého kraje a říkali jsme si, že je to blízko, takže super... jak tu někdo psal, dovolala jsem se po dlouhém a dlouhém zkoušení a bylo mi řečeno, že se se mnou spojí někdo z obchodního oddělení. Čekala jsem a čekala ale nic... tak jsem to zkusila zase já a zase mi řekli, že se se mnou spojí obchodní zástupce... tak zase čekání... mezitím jsem oslovila další firmy... asi po dvou týdnech se mi ozval zástupce firmy DEED, co bychom potřebovali, o jaký dům bychom měli zájem. KDyž jsem jim řekla typ domku, řekli mi cenu, která mě dostala do kolen, protože dvě firmy, které jsem dotazovala, byli na stejný domek cca o 400.000,-- levnější, což mi teda přišel sakra velký rozdíl. Ještě jsme si pak dopisovali s firmou DEED o možných změnách a úpravě dispozic.. ale cena stejně nešla níž jak o 100.000,--. Nakonec jsme se rozhodli pro RD Rýmařov, komunikace skvělá, když jsem psala dotaz, do hodiny jsem měla odpověď, s projektantem super rychlá komunikace.
Odpovědět
Profilova fotka
.... vše proběhlo běhme půl roku.. v březnu 2009 podepsána smlouva o smlouvě budoucí.... v pondělí 14. září firma najela a v pátek 25.září 2009 jsme již přebírali hotový domeček ... musím říci, že profesionální přístup jak lidí z obchodního, tak samotných chlapů, kteří domeček stavěli... patří jim VELKÝ DÍK ZA DOBŘE ODVEDENOU PRÁCI!!!! Takže já za sebe DEED nedoporučuji!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, chtěli bychom taky stavět, teda nechat si postavit dřeovstavbu a ráda bych se od vás dozvěděla pár věcí, můžu se k vám přidat???
Odpovědět
Profilova fotka
honzinecka... ptej se, pokud budu vědět, ráda poradím...
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj všem, živím se zprostředkováním úvěrů se spol Gepard a prodejem domků společnosti deed a mé zkušenosti s produkty obou společností a jejich jednáním jsou více než skvělé....je pravdou, že má práce je na vysoké úrovni a kladu ji i na své partnery...rád podám jakékoliv informace na leges@seznam.cz
Odpovědět
Zdravím, taky jsme stavěli s DEED-em. A musím říct že bez problémů a pár postřehů. SMLOUVA : ano zákaldní návrh od DEED je dost obecný a víc ehrající pro DEED, ale nebyl problém smlouvu upravit a to včetně platebního kalendáře a sankcí a třeba i takové věci kolik nedodělků může DEED mít, aby jsme převzali hotovou stavbu. PROJEKT : rovněž mám víc než dobré zkušenosti s paní B. poměrně otevřená diskuze o možnostech změn typového domečku. Paní B. rovněž řekla striktní ne, když naše požadavky/úvahy byly mimo rámec stavebních a konstrukčních možností, neslibovala nic nemožného. Stejně jako Petamata s námi prošla celý dům , místnost po místnosti, okna, dveře, způsob otvírání a to i s ohledem na NASI očekávanou dispozici apod. STAVBA : proběhla v pohodě a vidět vyrůst hrubou stavbu za 7-10 dní je opravdu něco úžasného. Vnitřní kompletace šla celkem v pohodě, vznikly asi jen 2-3 problémy,ale tím že člověk ohl na stavbu a okukovat se na ně přišlo za včasu - navíc za to mohl jednoznačně stavbyvedoucí a ten už u DEED nedělá, takže i nějaká sebereflexe asi u firmy existuje. REKLAMACE: ve smlouvě (předávaíc protokol) mám smluvně ošetřeno možnost reklamace prasklin a čas odstranění. Provozní poznámka - reklamaci s námi řešil majitel firmy, takže z našeho pohledu vše OK. Možná jendu poznámku - jako chlap počítám s tím, že dřevostvba je živý organismus a určitě potřebuje tak 1 rok, jendu zimu na to aby si sedla... takže až pak má cenu něco řešit a reklamovat a podle toho je dobré koncipovat smlouvu (doba ostranění rekalmace a sankce, příapdnou zádrž). BYDLENI : původně moje žena moc dřevostvbu nemusela a nyní by už neměnila kvůli "náladě" která v domě je, je to něco jiného něž zděný barák... navíc zatopíš a hned teplo.. prostě z našeho pohledu dřevostvaba dobrá volba, DEED pro nás taky - za ty peníze nebyly problémy, to že občas musíš zkotrolovat považuju za normální ... navíc proti zděnýmu baráku pokud nestavíš sám ušetříš za stavební dozor, tady za 14 dnů jsou hotový zdi a půdorysy a není co řeit, navíc rozměrově to příjde z výroby jak má...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Zdravím a přikládám odkaz na video,jak jsme stavěli s firmou D.E.E.D. ;-) http://gallery.mac.com/idk5#100106 Od Mikuláše bydlíme a jsme rádi, že máme tak pěkný DOMOV!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@lutv Dobrý den, chtěl abych se zeptat jak jste spokojeni se stavbou od Firmy Deed pokud jsem to správně pochopila máte montovaný domek již 3 roky. Jak dlouho trvala stavba?Jaký máte typ? Jak přežíváte zimu - musíte hodně vytápet, nebo se skutečně jedná o nízkoenergetický dům? Jsou nízké náklady? Mohu se zeptat jaký typ vytápění jste zvolili? Děkuji Čiperová
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profesionalita, řízení během stavby na nízké úrovni, vysoká zmetkovitost a neochota ji odstraňovat. Odbornost některých pracovníků velmi nízká! Snaha použít materiály a zboží nižších cenových relací. HODNĚ DROBNOSTÍ JSEM SI MUSEL DODĚLAT SÁM! NEDOPORUČUJI ca
Odpovědět
Zdravím všechny co chtějí stavět s DEED. Vyberte si raději firmu, která něco umí. U DEEDu to je špatné. Obrovské problémy s topením, netěsnost spojů (tekla voda), hlučný systém během provozu (neuměli ho odvzdušnit), kotel topil jak se mu zachtělo a nikdo neveděl proč. Dům se nedokázal vytopit na přijatelnou teplotu, zjistilo se špatné zateplení. Po půl roce se začaly objevovat velké praskliny ve spojích. Ca
Odpovědět
Jako další postřeh byla stavba základové desky od Deedu. Tvrdili, že záleží na každém mm a ve finále se netrefili na několik cm, kde příčka překrývala z poloviny odpadní otvor. Bg
Odpovědět
Stavba s DEED byla noční mura. Profesionalita na nízké úrovni. Řemeslníci spoustu prací nedělali jak stanoví technelogické postupy, což se v brzké době projevilo. Poslední problém bylo předání domu i s nedodělky, které mají zakotveny ve smlouvě, že drobné nedodělky nejsou důvodem k nepřevzetí. Tyto práce už nedodělali a museli jsme si je dokončit na vlastní náklady. V případě reklamací neberou telefon a pokud ho zvedno domluví s vámi termín opravy, ale už nepřijedou. Co dodat, neseriózních firem na trhu je mnoho, tak pro ty ostatní co se chystají stavět vybírejte pečlivě, my jsme to podcenili. B.G.
Odpovědět
Profilova fotka
Poslední 4 příspěvky mě vyděsily. My váhali a přemýšleli snad půl roku a nakonec to vypadá pro Deed. Ale teď si nejsem úplně jistá. :-(. Ty nedodělky mají zakotvené ve smlouvě?
Odpovědět
Dobrý den, doporučuji si do SoD protlačit větu "Objednatel převezme dílo bez veškerých vad a nedodělků". Standardně nejsou v SoD vady a nedodělky zmíněny a tak se v praxi používá "bez vad a nedodělků bránících v užívání díla" což je u RD při neochotě dodavatele výrazný problém.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, před nějakou tou dobou jsem s touto firmou stavěli. Moc se nám líbil přístup, kdy nás vzali na ukázku stavby právě probíhající, výroby na halu, dostali jsme i kontakty na jejich zákazníky. Jejich jednání mi přišlo velmi profesionální, vše nám do detailů ukázali a vysvětlili. Na naše dotazy odpovídali velmi ochotně. Stavba byla rychlá a bez větších problémů, pár nedodělků bylo, ale ty během cca 14 dnů odstranili. Žádný problém s nezvedáním telefonů jsme neměli. Koukali jsme i u jiných firem a o nedodělkách standardně ve smlouvě píší jen, že "objednatel převezme dílo bez vad a nedodělků bránících v užívání díla".
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Dobry den, po vyhledávání různých firem včetně ekonomickych staveb, kde byla velmi špatná kritika...jsem byla ráda, ze jsem našla firmu, kde postaví úsporný dům...drevostavbu...Chci se zeptat jak to vypadá nyní s firmou d.e.e.d.? Pořád jsou nějaké problémy? Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?