Dřevostavba-difuzně otevřená, skladba stěn-dělal jste si někdo porovnání kvalita a cenové?

prosím,dělal jste si někdo porovnání různých konstrukčních systemů a skladeb stěn u difuzně otevřené dřevostavby a srovnání kvality a cenové srovnání a byl by jste ochotný se o to podělit? podle čeho jste nakonec vybrali, jaká pozitiva rozhodli? jedná se mi o sendvičové panelové dřevostavby-panel vzniká ve výrobní hale a lehké dřevěné skeletové dřevostavby- konstrukce vzniká přímo na staveništi.U těch skeletových se nám líbí více možností skladby zdí- jak deskového tak izolačního materiálu, jestli jste si někdo dělal porovnání a podle čeho jste si zvolili? Pro ty kdo teprve taky se rozhodují, tady je základní srovnání montované-panelové http://www.drevoastavby.cz/component/... skeletové http://www.drevoastavby.cz/component/... prosím o příspěvky pouze od těch, kdo už si opravdu dělali nebo dělají srovnání a došli k nějakým výsledkům- děkuju moc:)
Odpovědět
přidám co já mám uloženo, třeb ato někomu pomůže v rozhodování http://www.drevostavitel.cz/clanek/iz... a http://www.drevostavitel.cz/clanek/iz...
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrali jsme si dif.otevrenou skeletovou (kvh hranoly) - libilo se nam pristup pana, ktery firmu vlastni, je nam sympaticka skladba domu a byli mistni, tak jsme do toho sli :)
Odpovědět
@vochijo koukám na firmu, která vám staví a mají dobrý přehledný web, hodně informaci a i to složení stěn vypadá dobře http://www.vittore.cz/cz/nase-drevost... , sypmatická firma tedy podle webu:) jak máte velký dům?
Odpovědět
Profilova fotka
@joy_ :) tak to jsem rada, ze se libi, nam taky, zaujali nas tim vsim kolem. Stavime 88m2 4+kk bungalov, vy mate v planu co?
Odpovědět
@vochijo my chceme přízemní domek do 95m2, 3KK, to máte ještě menší a vejde se vám tak 4kk, jdu k vám kouknout do alba:)
Odpovědět
Profilova fotka
@joy_ jo slo to a to tam je i technicka mistnost! Pokoje nejsou velke, ale byli jsme v takovem stejne "velikym" dome co prave Vittore postavili na prohlidku uvnitr a nadchlo nas to! Odkud jste? Taky chcete drevostavbu, nebo jeste rozmyslite? Tady je ten stejne veliky dum (jen trochu jinak dispozicne) http://www.vittore.cz/projekty/99/14/...
Odpovědět
@vochijo ten je krásnej s tím obložením dřevem:) určitě chceme dřevostavbu, chtěli bychom nějaké lepší materiály, líbí se nám ekopanely a dřevovlákno, co nejméně chemie kdyby to finančně šlo, jenže se to z těch materiálů dost prodraží, ta vaše firma píše o těch svých, že jsou taky všechny na bázi dřeva, musíme to ještě líp pročíst, je fakt těžký se ve všem orientovat a vybrat:) nám stačí taky malý, škoda že ten ukázkový je tak daleko
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?