Dřevostavba EcoHouse, máte ji někdo?

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo dřevostavbu od EcoHause? podělte se o zkušenosti, jestli jste spokojení s kvalitou a jiné zkušenosti, rady. Dík R.
Odpovědět
Ahoj.Mame. Stavime s nimi od lonskeho roku (zari). A rozhodne ne uplne stastne. Fakta - pred podpisem smlouvy jsem byl ujisten ze dum je z rakouska , ze projektovat dokumentace bude dodana dodatecne atd. Stav je dnes takovy ze dum dovezli z polska, s vystavbou jsou neustale problemy (nedodrzeni terminu,krive zdi,spalety, atd). Aktualne nam stavba jiz 2 mesice stoji protoze nam nebyly schopni dodat posudek statika - duvod je ze topeni je primo v zakladove desce a hrozi zborceni (mel jsem na stavbe autorizovaneho inzenyra) Takze tak.
Odpovědět
Profilova fotka
@houmrfbi tak děkuji za info, zatím vybíráme firmu, takže tuto mohu vyřadit a vám držím pěsti ať se to v dobré obrátí ;-)
Odpovědět
Dekuji.Snad to doklepeme do zdarneho konce :)
Odpovědět
Držím palce!! Co dnes ty firmy dělají ne neuvěřitelné. Mám také dřevostavbu a jeden soused který bude stavět také uvažoval o ECO House. Vidím že mu dám přečíst recenzi a doporučím mu firmu co to dělala mě. Tak hodně trpělivosti......
Odpovědět
@jindras A kdo Ti prosím domek stavěl? Pokud jsi spokojený, budu ráda za info o názvu firmy, třeba do zprávy. Díky!
Odpovědět
Já stavěl s p. Rampákem. Je to malá firma a vše co jsme si dohodli platilo.
Odpovědět
koukám, že se téma opakuje, .....já nakonec ze stavby s EcoHouse couvla a stavěla svépomocí, něco mi tam prostě tak úplně nesedělo. Navíc se ta firma už zas jmenuje jinak? Na jejich stránky (které tedy byly fakt krásně zpracované) už nefunguje odkaz. Nemám z toho tak úplně nejlepší pocit. Za vyřízení stavebního povolení chtěli nehoráznou sumu (asi 60 tis.) a mně to nakonec udělal projektant vrámci projektu za 25 tis. Je pravdou že pán neměl s ničím problém a byl velice ochotný, ale zase chtěl šílenou zálohu a ještě nehnul ani prstem a nebylo jasné zda ten bungalov který jsem chtěla bude možné vůbec postavit. Nemohla jsem si ve své situaci dovolit žádný problém a začala jsem se bát a myslím dnes že oprávněně. Těch domů které postavili se dá spočítat na prstech. No nevím, jsem nakonec ráda že jsem do toho nešla. Ale je to jen můj názor a můj pocit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?