Dřevostavba Mahagon od firmy baracky.eu, máte zkušenost?

Zdravím :) chtěli bychom si postavit baráček, prostorný, s krytou terasou, nejlépe 5+1. Našli jsme Dřevostavbu svépomocí Mahagon od firmy baracky.eu Máte někdo zkušenost s touto firmou, popřípadě stavíte někdo tento baráček? :)
Odpovědět
Dobrý den, osobně s nimi zkušenost nemám, ale známí od nich mají taky baráček a jsou moc spokojení. Uvažujeme o nich také. Cokoliv potřebujete není problém, jsou vždy připraveni pomoci, přijet, ukázat, se vším zatím bez problému vyhověli.
Odpovědět
@annency - Děkuji za zprávu :) s touto firmou už jsme se spojovali a byli velice vstřícní :). Zatím jsou to naši favoriti :)
Odpovědět
a mate vybrany primo domek z jejich stranek, bo mate sveho projektanta, jen si nechate domek vyrobit od nich ?
Odpovědět
Líbí se nám MAHAGON (prostorný, 5 kk, se zastřešenou terasou) :) akorát s úpravami (například změna oken, vnitřních prostorů, sloupků), tak uvidíme, každopádně se chceme zeptat i na individuální stavby, co by tomu předcházelo a na cenové podmínky :). Mahagon vypadá skvěle, ale obývací část s kuchyní mě přijde moc velká.
Odpovědět
My bychom chteli od nich pravdepodobne taky,ale chceme s garazi, takze hledame projektanta, nebo si to musime nejak prekreslit :D
Odpovědět
@annency Tak to hodně štěstí :D .. u nás je to ještě na dlouhý běh :/ ty úřady nám dávají
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?