Dřevostavba - tip na firmu v Olomouckém kraji

Profilova fotka
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit firmy pro stavbu dřevostavby v Olomouckém kraji, přesněji okres Přerov? Budu ráda za doporučení, popř. komu se raději vyhnout. Mohou to být firmy, co staví po celé republice i ty menší, lokální. Už jsem toho spoustu prošla, ale často mi schází reference. Děkuji všem.
Odpovědět
Zkuste poptat u HP domy. Možná budou mít kapacitu na dřevostavbu.
Odpovědět
Profilova fotka
zkus oslovit: http://www.ramont.eu/ kromě toho co maji na strankach postaví dle projektu cokoliv. Me stavěli podle individualniho vlastniho projektu. S jejich prací a jimi domluvenými firmami jsem byl nad míru spokojen.
Odpovědět
Profilova fotka
@ozzy77 Díky, jsou sice trochu z ruky, ale poptám se.
Odpovědět
Profilova fotka
@jajinka121 HP domy sleduji. Máte s nimi zkušenosti?
Odpovědět
@kateee1111 nic nám nestaveli, nemají kapacitu na nás zděný podkrovni dům, ale znám tam ředitele.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobrý den, Stavěli jsme s panem Dorňákem - Dřevostavby Haná. Firma je z Olomouce. Bydlíme rok. Abslvovali jsme první zimu. Žádné problém si myslím nenastal. Co se týče stavby. Zapomněl jsem, tato firma staví dřevostavby již dle názvu.. Tak co se týče stavby. Základovou desku jsme si udělali ve vlastní režii. Firma začala stavět tuším ke konci listopadu 2017 a hotovo bylo někdy v půli června 2018. Finančně jeli přesně podle smlouvy. Platili jsme po určitých úsecích - když dostavěli určitou část domu. Celková suma za dům byla ještě o cca 50 000 kč méně. Důvod byl ten, že jsme měli v původním rozpočtu naceněny ( náš výmysl ) obklady a vynyl zbytečně vysoko. Takže pak se rozdíl odečetl. Neboli jaká cena byla ve smlouvě, ve výsledku byla totžná až na výše popsané. Pan Dorňák je šéf firmy - je to člověk, který dle jeho slov dělal dřevostavby již spoustu let i u jiných firem. Za nás palec nahoru. Jsme spokojení.
Odpovědět
Dobrý den, já mohu doporučit Qhouse - jsou z Olomouce. Bydlíme 2 roky a průběh stavby byl rychlý a dle dohod. Pokud si banka stavěla hlavu skrz čerpání peněz, byly vstřícní a měli pochopení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?