Firma dřevostavby na klíč - doporučení Frýdek Místek a okolí

Profilova fotka
Po dlouhém pročítání diskuzí máme dilema, nevíme jakou firmu si zvolit. Chtěli bychom si nechat postavit menší domeček na klíč za rozumnou cenu. Pozemek máme svůj. Budu ráda za jakékoliv zkušenosti a tipy na firmy. Budeme stavět v okolí Frýdku-Místku.
Odpovědět
uvadzas toho dost malo... ani nevieme ci premyslate nad bungalovom, patrovym, ani priblizne do akej sumy sa chcete vliezt,... co je pre vas mensi domcek? skus sa viac rozpisat :)
Odpovědět
My stavime bungalov s HK Drestav a jsme spokojeni - pokud by Vas neco zajimalo, napiste mi zpravu :-)
Odpovědět
mrkni se do mého blogu.kdyby tě to zaujalo,napíšu ti více podrobností.
Odpovědět
Ahoj. Také mě tu chybí více jasných informací pro porovnání dodavatelů dřevostaveb na klíč. Obecně se bojím stavět dřevostavbu s neprověřenou firmou pro riziko nedodržení technologického postupu a zvlhnutí stavby. Ale kterou společnost vybrat, moc tomu nerozumím. Pokud máte již někdo postaveno, rád bych se zeptal na třídu domu podle energetického štítku a to hlavně kategorii stěny a její celkové U s přirovnáním k síle stěny a velikosti izolace. Dále jak řeší cirkulaci teplé vody, některé firmy ji dávají na základy pod izolaci. Zkušenosti se stavbou, přítomností stavbyvedoucího, řešení reklamací. Nebo jak probíhá realizace projektu. Děkuji
Odpovědět
Jen možná doplním. Zajímali by mne reference na firmy z asociace dodadavatelů dřevostaveb ADMD. Ještě jednou děkuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Chtěli bychom bungalow, okolo 95m2, dispozice 3+kk nebo 4+kk. Maximálně bychom se chtěli vlézt do 1 500 000Kč. Zaujala nás firma Vikymont, máte někdo zkušenosti ?
Odpovědět
@veronikaa91 stavime s Vikymontem, dispozice 5+kk a cenove jsme na 3,5m , dost se vse navysilo o veci nadstandard,rolety venkovni, plus pripojky, COVka,dest.jimka a dlazba a sanita mimo standard.
Odpovědět
@lulu82 a kolik byla původní nabídka?Rozhodujeme se a stále váháme nad několika firmami...
Odpovědět
@terkasimon puvodni nabidka byla 2,8m jen na dum ale bez pripojek, rolet,COVky a vse standard ...zastav.plochu mame 149m2 i s krytym stanim,obytna plocha 113m2, prizemni dum...projekt jsme si dodali sami, nejake papiry jsem taky vyridila sama a zbytek uz si udelali sami, my jsme s nimi spokojeni. Poprve jsme si domluvili schuzku a pan vysvetlil vse,co jsme chteli vedet.
Odpovědět
@lulu82 děkuji za informaci!
Odpovědět
Profilova fotka
@terkasimon můžu se zeptat, mezi kterými firmami se rozhodujete ?
Odpovědět
Článek se načítá
uz jsem to psala, dotaz je v diskuzi "Montované domy-dřevostavby" Haza, Vikymont, Stebel. A Vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@terkasimon Ceník se nám nejvíce líbí od Vikymont a ještě máme doporučení na jednu menší firmu z Havířova http://www.1drevostavby.com U Stebel jsem nenašla ceny domu, Haza mi příjde drahá.
Odpovědět
@terkasimon jinak jsme si je vybrali i na zaklade doporuceni od znameho, stavel jim i jeho sousedovi dum a naprosta spokojenost i po x letech,kdyz je nejaky problem,prijedou podivaji se,opravi atd. Mne se libi, ze maji jednu partu lidi,a nenajimaji mistni,takze jsou sehrani.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?