Dům jedním tahem z materiálu Liaporbeton, máte zkušenosti?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo má zkušenosti ze stavebním materiálem Liaporbeton? Jak se bydli v takovým baraku? Jsou nějaké nevýhody? Moc se mi líbí tato technologie a uvažujeme s manželem o stavbě domů, akorát těch recenzi moc není. Dřív jsme chtěli postavit dřevostavbu ale Liaporbeton jako materiál mně přijde lepši. Děkuji za každou odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak to jsem ráda, že někdo založil tuto diskuzi...máme to úplně stejně jako vy :-) Nejdřív jsme přemýšleli o dřevostavbě a teď jsme objevili tuto technologii a jsme z ní nadšení...také bych byla ráda, kdyby nám někdo napsal jak je s takovým domečkem spokojený a jak se mu bydlí...snad se někdo najde
Odpovědět
Profilova fotka
a jaký typový projekt se vám líbí?
Odpovědět
@culie Dobrý den, my jsme jeli na prohlídku hotového domu, kde se bydli 7 let (Poseidon). Hodně se nám líbil ale nakonec jsme se rozhodly pro Apollon, protože víc nám vyhovuje dispozičně. A jinak zítra pošleme podepsanou smlouvu. Zatím se nám všechno libí. A jaký domek se libí vám?
Odpovědět
@katrina86 kde ten dům mají postavený?
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se líbí spíše bungalovy...takže přemýšlíme o domu Helios+garáž. A odkud jste? Spíš kde budete stavět? :-D
Odpovědět
@kabar v Karlových Varech
Odpovědět
@culie Budeme stavět 10km od Prahy. Už máte pozemek?
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáme...zatím jen vyhlídnutý...dnes jsme se teprve dozvěděli, že máme schválenou hypotéku...takže teď nám to všechno začne ;-) :-)
Odpovědět
Aha, tak to máme podobně :-)
Odpovědět
zdravím mužu se zeptat na kolik vyjde od nich komplet dům na klíč?
Odpovědět
@verunatom dobrý den, bohužel jsme od nich daleko, proto budeme mít domek jen na dokončeni (1 468 000). Počítáme tak ještě 900 000 na klič.
Odpovědět
práve nemohu najít cenu u nich tak by me zajímalo kolik by to vyslo cele komplet.
Odpovědět
Článek se načítá
říkají, že je to individuálně, připočítat tak 700.000 minimálně (taky záleží na velikosti baráku).
Odpovědět
Profilova fotka
@culie stavíte nakonec s nimi?
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsme nesehnali pozemek, tady na mostecku je to opravdu katastrofa...když to není ve svahu, tak je to kousek od díry (povrchového dolu)...ještě to asi bude běh na dlouhou trať. Ještě jsme nikoho nekontaktovali ohledně domku, stále rozvažujeme liaporbeton a dřevostavbu. Jediné v čem máme jasno je, že budeme také volit variantu domu k dokončení svépomocí. A co vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@culie :-) my jsme hledali cca rok. co se týče liaporbetonu, mám velice dobrého známého, který tyto domy staví. shodou okolností je taky z Mostu. pokud byste potřebovali cokoli vysvětlit, ukázat...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?