Dům " pro seniory" na klíč - firma Jihomoravský kraj

Dobrý den, s manželem si chceme postavit malý domek (zatím využívaný jako chata do budoucna k trvalému bydlení) Díváme se hledáme recenze zatím nás ,ale nic neoslovilo-většinou narážíme na velké dřevostavby.Hledáme dřevostavbu či montovaný domek "na klíč" velikostně 2+1 cena max.1 100 000-1 200 000kč. Můžete mi doporučit nějakou firmu nejlépe Jihomoravský kraj ,která staví i takto malé domy ? Děkuji ;-)
Odpovědět
Dobrý den, vyzkoušete se podívat na firmu Bajulus viz. odkaz. My s nimi budeme stavět letos na jaře. http://www.bajulus.cz/typove-drevosta...
Odpovědět
@masoox Přesně na tuhle firmu jsem se dívala a docela mě nadchla i recenze na internetu mají dobré.Jsem ráda ,že jsem našla někoho kdo má s firmou vlastní zkušenost.Neměli jste tedy s touto firmou zatím žádné negativní zkušenosti?
Odpovědět
Ne neměli, pan Ing. Malina a paní Mutinová jsou vztřícní a ochotní. My jsme ve fázi, že už jen čekáme na to až nastane duben a budou se moci pustit do základové desky. Reference co jsme zjistili jsou vesměs příznivé.
Odpovědět
Take s nimi stavime a jsme ve stejne fazi jako @masoox :-) desku si ale budeme delat sami. Domluva je s nimi vskutku dobra, na emaily odpovidaji hned, nektere veci si take dodavame sami. Libimse nam zpusob stavby domu a take to ze jsme si dum vymysleli sami pricemz cena nebyla extremne drazsi ka nez konkurence. Take jsme se ptali lidi kteri v domech od nich uz bydli a ti byli take spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
@masoox ale to není určitě domeček za 1,2mil. V cene neni zakladova deska a s těmi podlahami a obklady jsou ve standartu hodně nízko.
Odpovědět
Profilova fotka
Ta dřevostavba energeticky úsporný dům ?! Za velikost 44m2 skoro 20 tisíc ročně ? Takovou spotřebu nebudu mít ani já a to mám 150m2 !!! Vždyť je v C třídě .. A uspořádání taky děsný. Není lepší jít cestou individuálního projektu, než takovýhle mrzáky z typovky?
Odpovědět
Mě se libi udávání velikosti domů/bytů jako 2,3,4kk a to celé nacpat na 40m2. Že má pak místnost 10m2 už přece ničemu nevadí :)
Odpovědět
Hodně věcí bych tady skousla, ale co určitě ne, tak to, že uvádějí obývák s kuchyní 22metrů. A nějak přehlédli, že v tom je započtená i předsín. A to už je pak fakt strašně málo. Nejsem pro velké domy, ale přece jen obývák spojený s kuchyní by měl mít trošku víc. Navíc kde se uloží případná návštěva? tady si fakt neumím ani představit, že by přijeli dva lidé navíc, vždyt by neměli ani kde sedět.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím,co je pojem paušální platby a ani ta poslední položka,co si pod tím mám konkrétně představit..mě by zajímala z tohoto tak položka topení,TUV,jinak to asi bude mít každá rodina jinak...zrovna my bychom se s běžnou provozní elektřinou v domě na něco přes 6tis,nedostali ani náhodou,takže vlastně nevím,z čeho těch 19tis.za rok spočetli...z vnitřního uspořádání bych měla asi celoživotní osypky,ale to taky každý vnímá jinak...třída C by mě vadila asi tak nejméně,jednak si o třídách po osobní zkušenosti myslím svoje a pak takhle prťavej dům snad ani žádný vytápění nemůže potřebovat...to si člověk zadýchá... ;-)
Odpovědět
Brala bych to jako chatičku na zahradu, to jo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?