EU domy - zkušenosti

Dobrý den, má prosím někdo zkušenosti s firmou EU domy Morava? https://www.eudomy.cz/ mají sídlo v Třinci. Děkuji Vám
Odpovědět
EU Domy Morava - zkušenosti?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Zdravím, já zkušenosti nemám, ale dost teď nad nimi přemýšlím se stavbou domu. Už máte nějaké zkušenosti? Děkuji.
Odpovědět
@ejdrien99 nemam, na netu zadne recenze nejsou a obavam se ze do jit do vstupu drevostavby s neoverenou firmou je velke riziko. Bohuzel na drevostavbe opravdu na kvalite firmy zalezi, neni to jako u cihly, ja se rozhodl nakonec pro cihlu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících

Odpověď na příspěvek od radek_pavlicek:

Dobrý den, má prosím někdo zkušenosti s firmou E…
@radek_pavlicek Dobrý den, ano my s touto firmou zkušenosti máme, ale bohuzel vcelku negativní. Vubec se k zakaznikum neumeji chovat. Clovek musi vse, ale opravdu vse co delaji poradne kontrolovat. Jak castky na fakturach, tak i nedodelky na dome. Pokud s nimi nekdo chcete stavet, tak rozhodne se stavebnim dozorem, ktery jim neni vubec pochuti a pri jednani ho vsemozne vymlouvaji a tvrdi, ze je to uplna zbytecnost. Nejhorsi asi je, ze delaji celkem zasadni zmeny oproti projektu bez jakekoliv konzultace. Byli jsme vzdy postaveni pred hotovou vec (na kterou jsme museli samozrejme prijit az na miste sami). Faktury jsme podle smlouvy platili radne a vcas, ale už asi půl roku čekáme na hromosvod, který jsme měli ve smlouvě a je zaplacený. Slibují, ale mesic ubehne a zase nic. Jednání s firmou bylo vzdy obtizne a je čím dál obtížnější. A majitel firmy s námi jedná hrubě a posledni dobou az drze.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od ejdrien99:

Zdravím, já zkušenosti nemám, ale dost teď nad n…
@ejdrien99 @radek_pavlicek Dobrý den, ano my s touto firmou zkušenosti máme, ale bohuzel vcelku negativní. Vubec se k zakaznikum neumeji chovat. Clovek musi vse, ale opravdu vse co delaji poradne kontrolovat. Jak castky na fakturach, tak i nedodelky na dome. Pokud s nimi nekdo chcete stavet, tak rozhodne se stavebnim dozorem, ktery jim neni vubec pochuti a pri jednani ho vsemozne vymlouvaji a tvrdi, ze je to uplna zbytecnost. Nejhorsi asi je, ze delaji celkem zasadni zmeny oproti projektu bez jakekoliv konzultace. Byli jsme vzdy postaveni pred hotovou vec (na kterou jsme museli samozrejme prijit az na miste sami). Faktury jsme podle smlouvy platili radne a vcas, ale už asi půl roku čekáme na hromosvod, který jsme měli ve smlouvě a je zaplacený. Slibují, ale mesic ubehne a zase nic. Jednání s firmou bylo vzdy obtizne a je čím dál obtížnější. A majitel firmy s námi jedná hrubě a posledni dobou az drze.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?