Firma Obelix - máte někdo zkušenosti?

Ahoj všem! Nemáte někdo zkušenosti s touto firmou z Nového Boru? Případně s jejich modulovými stavbami? Děkuji!
Odpovědět
Dobrý den, firma Obelix nás zaujala svými příznivými cenami a pěknými modulovými domy. Ovšem komunikace s nimi byla za pět! Po telefonické dohodě s jednatelem firmy jsme si dali schůzku přímo ve fabrice, kde se domy vyrábí, abychom měli přesnou představu a viděli vše na živo. Vážili jsme cestu přes 100 km, ovšem ve sjednaný čas tam nikdo nebyl. Celý areál jsme prolezli, na místě se zdrželi cca hodinu, na uvedeném telefonním čísle nám to nikdo nebral a když jsme poslali smsku ohledně další schůzky, odpověď nám nepřišla. Myslíme si, že takové jednání firmy, která má stavět dům a my do něj máme dát cca dva miliony korun, je nepřijatelné. Z tohoto důvodu jsme neměli už dál zájem s touto firmou spolupracovat. Nyní zatím jednáme s RD Rýmařov, což je firma s dlouholetou tradicí a dobrými recenzemi, s nimi zatím bez problému. Přejeme hodně štěstí při výběru té správné firmy.
Odpovědět
@mouse222 dobrý den, co je to za nesmysl? Pokud jste si s někým domlouvali schůzku, určitě ne v terminu od 28.10 do 18.11.2015, kdy probíhá dovolená a automatické odpovědi chodí přes email i telefony (Váš příspěvek je z 4.11.). Michal Pořízek - jednatel
Odpovědět
Schuzka byla sjednana zacatkem srpna tohoto roku :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@ladabob Firma OBELIX mi postavila dům před pěti lety. Zkušenosti s bydlením jen pozitivní. Tak, jak jsem si to vymyslel, tak to bylo realizováno. Maximální spokojenost. Firmu doporučuji !!!
Odpovědět
Dobrý den, omlouvám se za zpožděnou odpověď. Pokud se tak stalo - což si myslím, že je nepravděpodobné, určitě by nebyl problém sjednat si náhradní termín. Každopádně Vám přeji šťastnou realizaci ať je to s jakoukoliv firmou. Ostatním doporučuji, aby se přesvědčili sami o tom, na jaké úrovni naše společnost komunikuje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?