Firma Origis - máte zkušenosti?

Zdravím všechny, nemáte nějaké zkušenosti nebo reference, ať už vlastní nebo "z doslechu", s touto firmou? Líbí se mám některé z půdorysných variant které nabízí, přemýšlíme o zakoupení projektu a i stavbě s nimi... ale na netu se toho zatím moc najít nedá. Díky za všechny příspěvky.
Odpovědět
Profilova fotka
@adelkav od nich ma,myslim,projekt?
Odpovědět
My od nich mame studii, nakonec jsme s nimi nestaveli, ale dum ktery stavim ted mozna bude s nimi.
Odpovědět
Aha, děkuju. A jaká s nimi byla spolupráce?
Odpovědět
@amy80 az se dostanu k pocitaci napisu sz.
Odpovědět
@adelkav Díky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Sice možná pozdě, ale přeci pár vět. Bohužel, Origis doporučit opravdu nemohu. Zpočátku s nimi byla dobrá komunikace, ale posléze jsme dostávali informace, že je stavební sezóna a že se pořád něco nestíhá. Momentálně již stavíme s jinou společností a je to úplně něco jiného. Není to jenom o přístupu, ale taky ochotě vyjít klientovi vstříc. Paní Kozelková je úplně jednička ve slibování věcí, slíbí Vám naprosto všechno, ale realita je naprosto jiná. Bližší informace klidně rád poskytnu v poště. My jsme s nimi ztratili neuvěřitelný množství času a nervů, takže doporučuji si to pořádně promyslet než s nimi případně půjdete do stavby.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@sandokan2258 Sandokane, s kým nyní stavíte - probíhá vše dle plánů? - hledáme realizaci pro RD Praha. Zkoušíme se dohodnout na stavbě se stejnou firmou jako vy předtím, nicméně také po slibech narážím na neochotu - na nic nemají čas. Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Naprosto souhlasím se Sandokanem, máme úplně ty samé zkušenosti. To, že jsme s nimi chtěli stavět nás ve finále stálo 170k na projektech, dalši rok nájmu navíc a to nemluvím o té drzosti, že se i přes naše vyslovene přání stále na svých stránkách stale chlubí naším domem, který právě postavila jiná firma. My jsme se rozhodli s nimi nestavet, protože se jejich chování stalo ke konci velmi neprofesionální a až arogantní. Škoda, že začátku vypadala p. Kozelkova, že by za nás i dýchala.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
jj
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@sandokan2258 dobrý den, mohl byste mi prosím poslat více info? Jsem ve fázi projektu s Origis a budu se rozhodovat jestli s nimi i stavět. Děkuji
Odpovědět
@klara_doubkova staveli jsme s nimi, ráda vám předám zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_bazantova Dobrý den, moc ráda bych si vyslechla Vaše zkušenosti. V tuto chvíli se nám líbí typový dům, který bychom si chtěli nechat předělat dle našich představ. Zajímalo by mě, jaké si účtují ceny za projekt a zda cena za jimi uvedený typový dům zhruba odpovídá ceně za upravený dům? Pokud jste tedy měli projekt od nich? Je s nimi spolupráce opravdu tak náročná, jak bylo popsáno v příspěvcích výše? Za jak dlouho jste prosím začali stavět? Velmi děkuji za jakékoli informace!
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@klara_doubkova Klaro prosim Vas, vyhnite sa Origisu oblukom! My s nimi aktualne (ne)stavime. Teda stavat by sa malo ale Origis ma ocividne problemy sam so sebou. Sem tam sa na stavbe mihnu dvaja ludia. Stavat dom nam zacali v listopadu 2020 a dodnes (rok po zacati stavby) nemame ani len strechu a ani to nevyzera, ze vobec niekedy bude. Same problemy z ich strany. Extremny amaterizmus, lhani a tahani za nos. Verte mi, to nechcete.
Odpovědět
@kaja_dlouha Za projekt si účtovali 160t. Kč, s tím, že pokud budete s nimi stavět, tak Vám odečtou z ceny stavby 40t. Kč. Nicméně to je sleva nesleva, je to jen další vějička. Každopádně je to projekt pro stavební povolení, takže s tím nepostavíte nic. Pokud se Vám líbí projekt, tak ho prostě vemte (skicy) a předělejte si ho s projektantem či s jinou stavební firmou do Vašich představ. Vzhledem k tomu, že je víc než půl roku od Vašeho příspěvku, doufám, že jste se nakonec rozhodla pro jinou firmu.
Odpovědět
Profilova fotka
@sandokan2258 dobrý den, moc Vám děkuji za Vaši odpověď. Naštěstí jsme se rozhodli tuto firmu z našeho výběru vynechat a jsme rádi,že jsme tak učinili 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?