Jakou šířku stropu máte u dřevostavby?

Ahoj všem. Chystáme se ke stavbě bungalowu formou dřevostavby. Už jsem si o tom dost přečetl,ale každá rada dobrá...Ti co máte dřevostavbu bungalow....jakou máte šířku stropu? Firma nabízí 24 cm a mě se to zdá málo. Díky moc
Odpovědět
Ak ide o výšku trámov, tak by to malo stačiť. Všetky tieto veci sa počítajú - statik! My máme dvojpodlažný a trámy sú 10x20 cm. Samozrejme, dôležitá je aj osová vzdialenosť a priestor, ktorý treba preklenúť. U vás nebude ničím ten strop zaťažovaný, takže sa nebojte. Hlavne si tam dajte aspoň 40 cm vlny. Plus ostatné konštrukcie, ale o tom je tu toho mraky. x-)
Odpovědět
my mame postaveno systemem 2x4, takze fosny na strope jsou 4cm x 20cm po 40 cm od sebe a to mame patrovy domek :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. My mame v bungalovu taky strop 24 cm a je to v pohode. Zatepleno 36cm vaty ! Takze bych se toho urcite nebal.....
Odpovědět
Ahoj, my mame silu stropu u bungalowu 40cm jako ultraenergeticke povedeni
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj koukám tu na diskuzi a je toho opravdu hodně a nikdo tu ještě nezmínil ale v jaké tepelné a zvukové vodivosti... je mnoho druhů izolací a proto se nedá určit jestli 24 a nebo 40 a více cm zateplení... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
PRACUJI VE fy RD RYMAŘOV do bungalovu používáme vatu orsil uni šiřka stropnice je u nas 240 mm , daváme do plna 240 mm , pokud někdo nemá využité podkroví, tak z doslechu vím že se ještě přidává 100 mm vaty nahoru na zaklop , a plně to vystačí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?