Máte zkušenosti s firmou Profi gips? Dělá dřevostavby

Stavěli jste někdo ,nebo znate někoho kdo ma dum od firmy Profi Gips ze Znojma ?Jake jsou zkušenosti?
Odpovědět
Ahoj, taky bych rád nějakou zkušenost s fa Profi-Gips. Já jsem se s něma bavil na veletrhu v Brně a byli velmi příjemní. Nechal jsem si u nich vypracovat cenovou nabídku na dům a jejich nabídka byla 3. nejlepší. Tento týden s nimi mám schůzku, tak pak podám nějaké info.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
@ondrasa @jahudka76 staveli jste s nima nakonec? Mate nejake poznatky k firme?
Odpovědět
@jakuda ted s nimi zacina stavet kamaradka. Maji dost plnou kapacitu, takze si na ne bude muset chvili pockat. Ale dosavadni jednani, projekt a vyřizování s nimi si velmi chválí.
Odpovědět
Ano, dům jsem s nimi před třemi roky postavil. A zdali bych je doporučil...? Odpovědět je potřeba ve dvou rovinách. Kvalitativně na výborné úrovni i dle slov stavebního dozoru, ale nějaké kopance se našly. Např. špatné založení zateplovacího systému, které nesplňuje parametry nízkoenergetického domu (vyřešeno dvojnásobnou izolací spodního soklu, který ode mne chtěli zaplatit, ale po poradě se stavebním dozorem nedostali nic). Po třech letech minimum oprav a závad. byli asi 2x opravit nějaké drobnosti, nic zásadního. Co se nepodařilo byla oprava rekuperace, kdy rok trvala výměna jednotky a nečekalo se na dodavatelskou firmu, ale na vyřízení ze strany Profi Gips. Druhá věc co ne nepodařilo, bylo vybetonování vstupních schodů - poprvé vybouráno už během realizace kvůli nekvalitnímu zpracování. Schodiště následně obložil obkladač, kde po roce vypraskala spárovačka. obě strany odmítly vinu, proto přizván soudní znalec a nyní čekáme na vypracování posudku a déle se uvidí... A teď ta druhá stránka. VÍCEPRÁCE - doporučuji velmi kvalitně projít smlouvu s právníkem a požadovat položkový rozpočet a detailní popis všech prací. Protože pak Vás nemůže nemile překvapit, když stavíte dům na klíč a v průběhu realizace zjišťujete, že výmalba není součástí dodávky (vždyť stavím dům na klíč?). Nebo není napočítána kompletace koupelen, obezdívka vany atd. Někdy jsem měl pocit, že si sedí na uších. Celkově mají velký bordel v papírech, protože na konci po mě chtěli ještě 300 tis. za více práce, ale ve stavebním deníku je ode mne podepsané neměli. Některé položky byly skutečně směšné, ale díky velmi dobrému stavebnímu dozoru a mému každodennímu dohledu byl rozpočet na konci zkorigován do reálné výše. Moje doporučení nakonec, rozhodně nešetřit na stavebním dozoru. Mě ušetřil hodně nákladů a vyřešil spoustu sporných okamžiků. Jinak stavba byla realizována rychle a termín předání téměř dodržen (zpoždění cca 10 dní). Moje doporučení je tedy tak na 50%, ale pokud si je ohlídáte, tak umí postavit kvalitně. Přeji hodně zdaru a pevné nervy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?