Moravia Wood Trading - zkušenosti

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou Moravia Wood Trading? Předem děkuji
Odpovědět
ahoj,pokud se ptas na firmu moravia wood z šenova,tak mame jen ty nejlepši recenze,vyborna domluva,kdykoliv poradi,pomužou,byli jsme zcela nezkušeni.,,,bydlime už 10 let,a dosud jsem nenašla jedinou chybu.Staveli s nima i moji rodiče před dvěmi lety,a taky super,a zrovna dostavuje moje kamaradka,a taky bez problemu.V našem okoli vim asi o dvou domech,co rovněž stavěli,a všichni jsou spokojeni.Takže vřele doporučuji :-D
Odpovědět
Ahoj, nám Moravia Wood postavili dřevostavbu před 6 lety na dálku, když jsme ještě pracovali v zahraničí. Výborně se s nimi komunikovalo, odvedli kvalitní práci. U jednatele, pana Chomistka jsme zejména ocenili opravdu férový a vstřícný přístup, který jsme ocenili zvlášť při řešení technických otázek. V dnešní době pochybných firem a slibotechen to byla super volba, vidím to i v porovnání s firmou, se kterou současně s námi stavěl švagr, který se fakt natrápil, i když na stavbu na rozdíl od nás osobně dohlížel. Moravia Wood navíc zdarma provedla drobné opravy po záruční době, po mých zkušenostech má mojí plnou důvěru, stavěl bych s nimi znovu, takže můžu jen a jen doporučit!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Dobrý den vespolek 😉 Jsem rád, že po pár letech mohu potvrdit to, co psali přispěvatelé nade mnou. Firmu Moravia Wood Trading mohu jen doporučit. Náš "dvougenerační bungalov" postavili rychle a kvalitně. Celý obchod byl založen na důvěře. Bydleli jsme s rodinou na druhém konci republiky a stavební dozor nám dělal pan jednatel Chomistek osobně. 😎 Stavbařině rozhodně rozumí a umí si vybrat kvalitní zaměstnance. Na každé stavbě se vyskytnou komplikace, ale p. Chomistek se k nim umí postavit čelem a vyřeší je. Bydlíme v našem domečku 2 roky. Naprostá spokojenost. Jo, a v ceně stavby mám "doživotní konzultace". 🙂 Když potřebuju s něčím poradit, volám jemu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@honzadus cena domů?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?