Oslovení firmy pro stavbu dřevostavby emailem

Dobrý den, chystáme se stavět dřevostavbu na klíč. Máme vybrány 3 firmy s tím, že už bychom je chtěli v nejbližší době oslovit, zatím asi emailem. Chci se zeptat, co vše je důležité v konverzaci zmínit? Například: jestli i to, že na pozemku stojí starý dům, který bude zbourán (čekáme už jen na povolení). Zajímá mě, co všechno jste zjišťovali vy a jaké informace jste firmě podávaly. Děkuji.
Odpovědět
Jenom ne Drestav
Odpovědět
Od nás chceli vedieť hlavne to, či už máme pozemok kúpeny a prepísany v katastru, dalej či su tám veškeré siete a rozvody. A hlavne či už máme nejakú predstavu o dome. Ako by mal vyzerať a podně. Myslím si že prvý kontakt s firmou ktorá vám bude staviať barák (ktorý predpokladam, že nebude levný) by mal byť podla mojho názoru aspoň telefonický. Telefonicky si hneď dohodnete schodzku. Rozposielanie emailov by mne osobne (ako investorovi) určite nestačilo. Myslite na to, že prvý dojem a kontakt je velmi doležitý hlavne, keď si uvedomíte kolko penazí im dáte. (P.S stavíme v ČR)
Odpovědět
Dobry den, mi chceme stavet s firmou Nidowood. Zatím jsme s nimi měli první ( informativni ) schůzku a bylo to velmi příjemné a konstruktivní. Uvidíme jak to bude pokračovat dále :) Co je důležité, mít aspoň hrubou predstavu o tom co by jste chteli stavet. Bungalov ci dům do patra a pak se vše odvíjí dle možností a to jak finančních, tak možností místa stavby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?