Pozor na dřevostavby od ATRIUM!

Profilova fotka
Společnost Atrium klamavě nabízí garanci cenu 18 měsíců, kterou nemají v úmyslu dodržet. Dům máme od nich a toto je určitě třeba vědět, než s nimi podepíšete smlouvu. Bacha na klamavou reklamu. Osobně zvažuji podání podnětu na ČOI. (Toto se bohužel nestalo je nám). Pokud se tu najde více lidí, co to bude chtít řešit, tak můžeme zvážit společné kroky.
Odpovědět
Profilova fotka
@sikovnytata tak on je to z logického hlediska nesmysl. A cože se Vám teda stalo?
Odpovědět
Profilova fotka
@ozzy77 Vybrali jsme si tuto firmu s ohledem právě na nabízenou garanci ceny a ejhle, než se mělo začít stavět, tak změna ceny. Samozřejmě šlo o navýšení. Proto nechci řešit kvalitu/nekvalitu jako takovou, ale jen chci varovat lidi, kteří se pravě rozhodují, aby garanci ceny u Atria nebrali vážně. (A neudělali stejnou chybu, jako my. Ano, uznávám, věřil jsem jim...naše hloupost). Nicméně nejsme jediní, a proto se připravují kroky, aby se na tuto skutečnost více upozornilo (hlavně verejně). Tyto nekale obchodní praktiky by neměly by být standardem.
Odpovědět
@ozzy77 To mi neprijde tak nesmyslny, kdyz stavim na klic a podepisu smlouvu, tak je cena taky dana. Vystavba tech 18m. trvat muze, je fakt, ze drevostavby jsou rychlejsi.
Odpovědět
Podnět na ČOI můžete podat jen vy, aby prošetřili vaši zakázku. Třeba při té kontrole objeví chyby u více zakázek a pokuta se nasčítá.
Odpovědět
@bayt Všechno se řídí Smlouvou o dílo. Ta buď připouští změnu ceny nebo nepřipouští. O tom v tomhle vlákně nepadlo zatím ani slovo.
Odpovědět
@oujee21 No to neni uplne pravda, i CN je zavazna treba. Zrovna tak vsichni vime, co vse se schova do "vicenakladu", i kdyz to melo byt davno nacenene v puvodni smlouve o dilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@oujee21 Garance ceny byla součástí smlouvy o dílo bez dodatečných výjimek či pravidel.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?