Recenze na firmu KMV stavební servis - stavba dřevostaveb nebo zděných domů

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s firmou KMV stavební servis? Uvažujeme s manželem o stavbě v Moravskoslezském kraji, tak by mě zajímalo, jestli je někdo neznáte, nestavěli jste s nimi nebo případně doporučíte nějakou jinou firmu, která staví na Opavsku/Ostravsku? Předem děkuji za Vaše názory a připomínky :-)
Odpovědět
Ahoj, KMV stavební servis neznám, ale my stavíme dřevostavbu s Vikymont.cz a zatím jsme spokojeni (jsme tqk v půlce) a co vím tak mají dobré ohlasy a recenze ( http://www.vikymont.cz/ , jsou i na facebooku - https://www.facebook.com/Vikymontstavby ), a i tdy proběhly nějaká diskuze o této firmě (např. tady: http://www.modrastrecha.cz/forum/hled... )
Odpovědět
@senkeka moc diky za reakci :-) na ty take koukame. Muzu se zeptat, jak velky dum stavite, do jake faze si to nechavate postavit (na klic/k dodelani) a jak Vam to priblizne vyslo cenove?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
máme jen menší bungalov (kuchyně s obývákem, ložnice a 2 dětské pokoje). je to na klíč, protože to stavíme tak trochu "na dálku" - momentálně bydlíme ve středočeském kraji a stavíme kousek od Štramberka).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?