Vaše zkušenosti se stavebními firmami

Zdravime vsechny stavebniky. Nedavno jsme za koupili pozemek na Svitavsku a pomalu se nam roztaci kolo ohledne vyberu domu a stavebnich firem. Navstivili jsme vzorove domu z Haas-Fertigbau, RD Rymarov a Atrium.cz a samozrejme se nemuzeme rozhodnout. Brouzdam internetem a vyskakuji dalsi a dalsi firmy. S kym a proc jste se rozhodli/nerozhodli stavet vy? Muzete doporucit? Dale stavi nekdo napr. s jgroup.cz? Nasla jsem hodne odkazu, ale zadne recenze ani tady na Modre strese. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
pokud chces na svitavsku realne stavet s malou vicemene rodinnou firmou, ktera nema recenze, ale mnoho spokojenych zakazniku, muzu ti predat kontakt. Nemají web za 1oo.ooo, marketingove oddeleni o 5ti lidech, takze si na ne nejspis ani nenarazila. Stavi teda drevostavby.
Odpovědět
@marcelakl stavební firmy často web nemají a recenze na netu také ne. Obojí vyžaduje marketing a dobří stavebnici o par zamestancich mají práci nasmlouvanou půl roku dopředu i bez toho, jen na základě doporučení známých. Poptala bych se na zkušenosti napr projektanta, sousedů... to vypovídá nejvíce. Pokud si chcete postavit typový dům, tak ten už bych hledala dle referenci na netu a pak se šla podívat s nějakým stavitelem k nim na stavbu, ať vidíte, z čeho jak staví. Co já vidím u nás ve městě, tak je to hrůza, protože vlastně si lidi ukáží v katalogu na domek a ze ho postaví nejlevnější cestou, která přináší různé neduhy v bydlení tam, tak je to děs. Opravdu chcete dat celoživotní úspory do něčeho, co vás bude zlobit?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?