Vesper Frames (montované dřevostavby) - reference

Chceme s touto firmou (sídlí v Rýmařově) stavět dům, ale nikde jsme nenašli žádnou referenci na jejich stavby. Existují už dost dlouho, ale nepodařilo se mi nic vygooglit. Máte s nimi někdo jakoukoli zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
...reference můžeš najít zde........http://www.vesperhomes.cz/cs/projekty-rodinnych-domu/projekty-rodinnych-domu-vesper-homes/ Já přímo majitel jednoho z jejich domů,nechci a vysloveně jsem si nepřál,tak jako ještě spousta dalších po mě,inzerovat náš dům.Je to fa. co vyrábí a montuje atypické stavby.Spolupráce výborná. M.Ostrava!!!!!!
Odpovědět
Je fakt zvlastni ze maji uz dost domu postaveno,ale recenze od konkretnich majitelu nejsou temer zadne. Coz spise vypovida o spokojenosti investoru s touto firmou. Prece jenom se na netu propiraji vetsinou negativni zkusenosti s danou firmou. Maloktery zakaznik firmu se kterou byl spokojen verejne "pochvali" a tak nekdy nezbyva firme nic jineho nez napsat si pozitivni "recenzi od zakaznika" sama . ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc sem nechodím a reakce lidí tady,někdy,dost husté na nejrůznější Fa co staví.100 lidí sto názorů,proto také spousta výrobců domů a také třeba výrobců aut:-).Ale jsou také lidi co si dokáží užít svou stavbu,svůj dům(pro nás přímo domov) .....svůj sen.Nám se to povedlo a spokojenost je na naší straně:-)Vesper nám nepostavil jen dům.......jak tady spousta lidí píše,ale náš domov! Každý sám za sebe:-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Zdravím, s manželkou jsme také přemýšleli o stavěni s Vesperhomes, mohli byste nám prosím napsat jaké jsou Vaše zkušenosti touto firmou? Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
dobrý den, je tady někdo s osobní zkušeností s vesper frames?
Odpovědět
Take by me zajimalo, zda by se nekdo chtel podelit o zkusenost s Vesper Frames???
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Stale nikdo nic? Zadne zkusenosti?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?