Vikymont Kopřivnice - stavíte nebo stavěl s nimi někdo?

Zdravím, nenašel by se tu někdo kdo staví nebo stavěl s touhle firmou??? Nebo nemáte s nimi někdo nějaké zkušenosti popř nějaké info o této firmě? Diky moc
Odpovědět
@piskot1987 Dobrý den, společnost Vikymont s.r.o. nám stavěla dům a nemůžu, než chválit. Průběh, komunikace, termín i kvalita provedení - vše absolutně bez výhrad. Nejprve jsme byli obezřetní, ale zpětně náš výběr dodavatele hodnotím jako výbornou volbu. MK
Odpovědět
Kdy jste stavěli a kde? Byla by možná návštěva? Díky
Odpovědět
My sme tiez stavali s Vikymont s.r.o.. Tiez maximalna spokojnost. Super komunikacia, flexibilita, kvalita. Mozem len odporucit. Pripajam kontakt na mna. V pripade potreby sa mi kludne ozvite. Rad dam kompletne odpovede aj na konkretne dotazy. Mob.: 732 363 744. Nas dom stoji v Petrvalde u Karvine. Navsteva mozna.
Odpovědět
Dobrý den. I já jsem stavěl domeček s firmou Vikymont s.r.o. z Kopřivnice a mohu jen doporučit. Výborná komunikace, kvalita a pro mně nejdůležitější věc u stavby dřevostavby - odbornost majitele společnosti Vikymont. Bydlíme dva roky a nemáme absolutně žádný problém. Můžete klidně volat 724 963 405 v případě dotazů a také nabízím prohlídku po dohodě. Lokalita Petřvald
Odpovědět
Dripple: mohu poprosit o plochu obyvaciho pokoje a kuchyně? Diky moc
Odpovědět
@piskot1987 : obyvak 33 metru a kuchyn 12 metru
Odpovědět
Dobrý den, i my stavíme s firmou Vikymont s.r.o. a jsme moc spokojeni.
Odpovědět
Dobrý den, vybíráme s manželem dům - dřevostavbu, který by nám postavila firma (nejlépe kompletně, tedy na klíč - včetně podlah, topení, obkladů). Zaujaly mě nabídky této firmy, ale trošku jsem zaražená výši cenové nabídky. Oproti například známé RD Rýmařov jsou ceny nižší. Když je cena domu z venku na klíč například 1,5 mil. kolik k tomu můžu připočítat, abych se dostala na "výbavu komplet na klíč" ? :-) Děkuji za Vaši odpověď.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Obnovuju diskuzi
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Také by jsme chtěli s firmou stavět... Jsou zde stále aktivní uživatelé co na sebe dali kontakty? Mohla bych se někomu ozvat?
Odpovědět
@majekla kontakt davat nechci, ale kolega bydli v dome od Vikymontu a je hodne spokojeny a my si je vybrali taky a stavime letos. Je treba se podivat, co za tou cenou vsechno je a porovnat. Jaka strecha, kolik je v rozpoctu na okna, podlahy, jake je v cene vytapeni atd.
Odpovědět
@jose10r jak dlouho prosím, aktuálně trvá, než začnou montovat? Tedy doba od začátku komunikace s nimi přes podepsání smlouvy a výrobu jednotlivých dílů až do doby, kdy začnou na základovou desku díly stavět. Slyšela jsem, že u RDRymarov se tato doba dost protáhla s tím, jak hodně lidí teď staví.. A k čemu je pak dobré, že je barák postaven za pár týdnů, když na něj čekáte více než rok..
Odpovědět
Článek se načítá
@betulanana Ten cas je promenlivy podle toho, kolik naberou zakazek. Je treba se jich zeptat. Ale znamy mi rekl, ze neberou vic zakazek, nez jsou schopni zajistit.
Odpovědět
@betulanana od prvotni komunikace do předání domu uběhl cca. rok, prvních 6 měsíců od prvotních náčrtů po stavební povolení a druhých 6 měsíců výstavba. jsme spokojeni
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Začali jsme s němi stavět v ponděli začli kopat. Pan šef je i jeho zaměstnanci jsou profesionální a spolehliví.(a to ja vím že jsem problematická figurka). Stavíme v Ostravě Bartovicích. Vše běží jaksi samo mám dvoje doporučaní a nikde sebemenší problém. Nezbývá než doporučit.
Odpovědět
@kulaty_lenin tak to jste nás předběhli, my máme kopat tak za měsíc snad a kamarád za dva týdny.
Odpovědět
Profilova fotka
@jose10r počasí na prd vykopou zašalují a betonovat budou až bude nad 0. dnes dovezli pěnové sklo a je toho hodně byl jsem v šoku kolik ho tam davají.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nám začínají kopat 25/1 v 9 ve Vratimově tak jsem zvědav...
Odpovědět
Profilova fotka
@denis_brydling Zatím základovka je hotová a opravdu byli rychlí a naprostá spokojenost 🙂
Odpovědět
@denis_brydling dobrý den, a mohla bych se Vás zeptat jak dlouho jste čekali na vyřízení projektu a jestli vám také "vyběhávali" veškerou dokumentaci?My čekáme v podstatě od srpna a ještě jsme se skoro nikam nepohnuli. Moc děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_druhanova Už si nevzponínám, ale cca rok to trvalo my nespěchali, takže jsme byli domluvení že začneme v prosinci a taky jsem tak začli.....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jste někdo, kdo už má postaveno více než rok nebo 2, volili difúzně otevřenou nebo uzavřenou konstrukci? Pokud uzavřenou, je i po letech bydlení všechno v pořádku, netvoří se v domě plísně? Děkuji všem za případné sdílení zkušeností.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?