Vylezlé šrouby v domě, čím to je?

Hezký dobrý den, prosím o radu. Bydlíme jeden rok a dva měsíce (stavěli jsme na klíč) a ve všech místnostech máme vylezlé šrouby(ne všechny), napočítala jsem jich cca 29. Včera a u nás byl majitel firmy a stavbyvedoucí a nedokázal nám ani jeden odpovědet na otázku proč to tak je. Dcera v sousedním domečku, nic takového nemá. Odpověd byla na otázku jak je to možné : "Každá parta to dělá jinak". Prý to opraví, zabrousí a přemalují. Tak snad už nebudou další vylejzat, když prý dům má 1200 šroubů. Prosím nevíte jak je to možné, že šrouby vylejzaj? Setkal se s tím někdo???? Děkuji za info a radu. Přeji hezký den
Odpovědět
Stavěli jsme s RD Rýmařov a taky nám šrouby povylezly. Pokud vím, není to nic neobvyklého. Materiál si sedá, pracuje a dokáže to takhle i "povystrčit" šroub ven. Po dvou letech jsme to nechali opravit, tj dotáhnout a přemalovat a teď, po dalších dvou letech, už nic nevylézá.
Odpovědět
@atilius Moc Vám děkuji za odpověd. Uklidnil jste me, ptž problémků máme celkem dost.
Odpovědět
SDK jsem si delal sam (nikdy pred tim jsem nedelal) a nikde mi nic nevyleza. Jak to myslite s tim sednutim? Jako ze si sednul pouze strop?
Odpovědět
@mrazekrad Myslím to tak, jak to říkám. Celá stavba si sedá. Nevím, co má alexxa007 za dřevostavbu, ale my máme panelovou a vylézaly šrouby, které stahovaly k sobě jednotlivé panely. Povylezly přesně takhle. Na pár místech o pár milimetrů.
Odpovědět
Nám firma také říká, že si stavba sedá...po pravdě řečeno, jsem již na to slovo alergická. Prasklé stropy ve všech místnostech- v satně dokonce strčí špičku nehtu a stavba si sedá.... mámě taky panelovou.
Odpovědět
Profilova fotka
Přinejmenším od domů RDR je to normální. Už na začátku stavby i při jejím přebírání nás upozorňovali na to, že v prvním roce, roce a půl ty šrouby povylezou s tím, že je to normální a není to na škodu. Po těch 12 - 18 měsících se máme ozvat a dořeší je všechny naráz.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?