Zlín dřevostavby

Profilova fotka
Dobrý den, Moc ráda bych si nechala poradit - jakou firmu na stavbu drevostavby v okolí Zlína by jste doporučili. zvažujeme zdá rekonstruovat dům po babičce nebo postavit. Moc děkuji za cenné rady 🤗
Odpovědět
Profilova fotka
Na dřevostavbu vám doporučím Štrouf s.r.o., je z Brna, ale staví na celé Moravě, zkuste je kontaktovat pro CN, je to zdarma: https://www.strechy-rekonstrukce.cz/d..., nabízí záruku 60 měsíců.
Odpovědět
@magda4401 My jsme stavili s https://www.evohouse.cz/ a byli jsme spokojeni
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto bezkonkurecni je Quality House v Olomouci, ti odvadi profesionalni praci od A do Z. Jedou presne podle harmonogramu a odpoved na jakejoliv dotazy je bleskova. Videl jsem uz hodne firem. Ale Qhouse je opravdu zaruka kvality, koneckoncu maji to uz v nazvu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Děkuji za tipy, také jsem hledala něco podobného, tak si tady vyzobu potřebné informace. Co se týče dřevostaveb jako takových pořád jsme dost na vážkách, vzhledem k tomu i jak se u nás rapidně mění klimatické podnebí a přicházejí sem vlivy, které tu předtím nebyly. Bojím se aby mi někdo nevzal barák když to přeženu elektrickým hoblíkem https://www.testino.cz/elektricke-hob... a nespadl.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?