Areon Reality Ostrava

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych upozornit na RK Areon reality v OV: Oberou vás o zálohy a vaše vysněné bydlení vám prodají za zády jako nám!!!
děkujeme za upozornění! najdou se i RK na které máš dobré reference??
Tak ja se musim prihlasit k negativni zkusenosti s Areonem. Nejsou pouze realitka, ale stavi a prodavaji i radovky u Ostravy a Prahy. My jsme od nich novou radovku koupili a od zacatku se nestacili divit...Arogantni jednani, nespolehlivost, nekvalitne odvedena prace. V soucasnosti uz pul druheho roku reklamujeme zavady na dome a nikdo nehne ani oprstem. Zaplatili jste, tak si delejte co chcete...
Profilova fotka
Syrael: tak to je přesně jejich styl. U nás ještě se snažili, abychom si vybrali jiný byt i od jiné RK, že ho přetáhnou přes sebe a budou mít opět zisk a my nepřijdeme o zálohy. My se na jednom bytě byli podívat a oni nám ho zablokovali abychom si ho nemohli koupit od oné RK a tak jsme si řekli dost. Chování mají katastrofické! To nemluvě ani o tom, že když jsme odmítli brát přes jejich "kontakt" stavební úvěr či hypotéku (a my rto odmítli) tak už s námi nekomunikovali a bylo vymylováno. Jen čekali kdy odjedeme na dovču a stalo se. Náš vysněný byteček (ještě podstatně lepší místo, velikost, částečná rekonstrukce) jsme si koupili od jiné RK a sní jsme byli max. spokojeni. Velmi sympatičtí a ochotní lidé, přijeli pro nás, odvezli nás, veškeré poplatky hradili oni, se vším pomohli :-) sice malá RK, ale velmi seriózní. RK Favorit real. :-)
katy007,je to vazne sila! Tak jeste ze vam to nakonec klaplo a od Areona v jakekoliv podobe milovymi kroky pryc!!!
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?