Českolipsko

Profilova fotka
Tak snad se nás tady bude scházet více a budem si radit třeba kde co koupit do bytečku apod. Určo se to hodí spoustě z nás :-)
Profilova fotka
ahoj mori tak už máme práci tak ještě byt
Profilova fotka
adriana1 - jé super!!! A kde smím-li se ptát? Na byt jukni na vizereality.cz - je to realitka našich známých.
Profilova fotka
až seženem ubytování a vyřídíme hypotéku.
Profilova fotka
Tak sem na to koukala mají tam jen pár bytečků. Nejlevnější je tam u tebe. Je to 2+1 chtěla bych spíš 3+1. Jak máš velký by? Vidím to asi na ten utebe.
Profilova fotka
adriana1 - my máme 3 + 1. Měli jsme 2 + 0 (obývák s kuchyní dohromady a další místnost ložnice). Ale jak se narodila Karolínka, tak jsme sháněli větší a o prázdninách 2007 jsme se stěhovali. Chtěli jsme, aby měla pokojíček. Tamten byt byl fakt malý. Dokud by byla v postýlce, tak by to šlo, ale věší postel by se jí tam už nikam nevešla. Tady máme obývák a kuchyň zvlášť, ložnici stejně velkou jako v minulém bytě a pokojík je stejně velký jak ložnice (3 x 4 m), koupelna a WC zvlášť (tam bylo dohromady), chodba je velká jak kráva (tam byla malinká) - tak zde stavíme vestavěné skříně. No a máme konečně balkon!!! x-) Asi tam toho zatím moc nemají v nabídce, protože nedávno začínali ;-)
Profilova fotka
Snad něco seženem. brouzdám po netu ale nic moc. Když ještě péta neměl práci tak ubytování zA DOBROU CENU bylo a tet není.
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
najde se tu někdo z tohoto okresu ?
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?