Chybí mi tu seznam členů

Profilova fotka
Zdá se, že buď tu chybí seznam členů, nebo neumím ho nahmátnout. Na beremese.cz je, a je šikovný. Třeba mi dnes do IP napsala nějaka uživatelka dotaz, já bych si ráda podívala na její alba, ale není ikonka a není žádný seznam, takže můžu jen brouzdat po kvantech alb. Poradíte, co s tím?
ono to tady opravdu není. Asi sem ještě nechodí tolik členů, aby to stálo za to :-((((
Profilova fotka
je iba na beremese, nie je ani na modrykonik ;-) pokial viem, je to v zozname uloh pre programatora, podobne ako bazar a mnoho dalsich veci ;-) Fotoalbumy sa vsak daju zoradit podla autora, tam si najdes prislusne pismenko a v nom dotycnu uzivatelku/uzivatela :-)
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.cz/album/inde...
No, neřekla bych, že je na beremku seznam členů nějak moc šikovně udělaný. Když někoho hledám, tak je to docela na dlouho. Dá se hledat, ale jen podle prvního písmene, pak už ne. Nešlo by s tím něco udělat?
Profilova fotka
suik, napad (alebo poziadavka) odoslana programatorom ;-)
díky ;-)
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ne kazdy uzivatel ma album, takze k nicemu...
no právě že to k něčemu je 8-( , aspoň se rovnou dozvím, jestli hledaná osoba album má nebo ne a nemusím se o to snažit tři hodiny. Na beremku je taky seznam členů, kde spousta lidí ani nemá album....
no tak mi tu eznam členů chybí!!!!!!!!!!! a v seznamu se hnedka dozvíš kolik má uživatel alb. Na BRMS to tak je!
přesně tak... ;-) ...ono je vůbec brutální mít seznam členů podle přezdívek, protože třeba víš, že tu někdo známej má album, ale neznáš přezdívku....a hledáš a hledáš .....a nenadeš 8-(
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?