Doporučte projekt bungalovu, kde bude oddělená kuchyň

Profilova fotka
Prosím o doporučení projektu bungalovu, kde bude oddělená kuchyň. Většina projektů má kuchyň, jídelnu a obývací pokoj v rámci jedné místnosti. My bychom chtěli kuchyň ooddělenou od obývací části. Máte někdo takto kuchyň vyřešenou? Děkuji.
Profilova fotka
My stavíme dům s oddělenou kuchyní, budou tam šoupací dveře do obýváku. Kuchyň v obýváku bych nesnesla, hrozně mě to ruší. Teď máme ovývák vedle kuchyně a i tak je mi to nepříjemné, pokud nejsou zavřené dveře, když tam někdo něco dělá, třeba vyndavání nádobí z myčky tak to opravdu hodně ruší. Děláte dobře.
Profilova fotka
Souhlas, je to dneska taková moderna, ale nepraktická- všichni- abych viděl/a na rodinu při vaření. A proč jako? :-)
Nestavíme sice nový dům, ale rekonstruujeme starší...mám možnost to propojit, ale taky nechci. Ráda se do kuchyně zavřu a budu mít na vaření klid..a néé jen na vaření :-)
Třeba tady: http://www.euroline.cz/cz/projekty/ro... I já mám sen oddělené kuchyně a jídelny od obýváku. Obývák jen pro rodinu, kuchyň (se vstupem na terasu) pro návštěvy. Jsem na to tak zvyklá, návštěvy se většinou posadí u jídelního stolu, pijeme kafe a kecáme. V obýváku relaxujeme s rodinou, nebo se díváme na televizi.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?