Jaký stolek do obyváku? Comysl

Ahoj holky, jako se na beremese diskutovalo, jaké šaty vybrat, chtěla bych vás poprosit o názory na výběr stolku. Podívejte se prosím do mého alba a dejte mi vědět váš názor. Je jediný vhodný jen skleněný stolek? Nebo můžu ladit stolek i k podlaze, když tam nemám žádný dřevěný nábytek? Díky předem za názory.
1
2
AHOJ Glori, mě osobně se líbí stolečky na fotkách č.9, 11, 14. Myslím, že se nemusíš omezovat pouze na sklo, a určitě k podlaze bude dřevěný taky ladit. Přeju ať kápnete brzo na ten pravý.
Ahoj, díky i těm, které mi napsaly IP. Přidala jsem do alba fotku obyváku, alespoň z mobilu, bohužel jsem nenašla žádný kout, ze kterého by byl obyvák vidět celý, ale snad to postačí pro prvotní představu. Budu se těšit na vaše další ohlasy.
Profilova fotka
mne se libi ten up and eat :-)
nejvíc se mi zamlouvají stolky 3 a 6, jak designem, tak i praktičností. kdyby se vám sešla početnější návštěva, jenom vysuneš další plochy a hotovo. přitom složený zase tak velký nejsou. líbí se mi ještě stolek 4, ale to je prostě stolek. ostatní se mi tam nezdají. ten dřevěný je krásný, ale přijde mi, že by ti na podlaze a k černé sedačce úplně zanikl. taková ty kytka nebo kaňka nebo co to je :-D mi tam nesedí tvarově, bylo by to jak pěst na oko k té celkem masivní sedačce. no a třeba ten červený mi přijde dost nepraktický. to byste museli mít třeba dva. atd.
i když je fakt, že by to nějakou barvu chtělo. nedělají tu 3 nebo 6 i v barvě?
Mně se líbí ren up and eat z praktického hlediska, můj pořád něco pojídá před televizí, takže by se to hodilo, ale nejsem si jistá, jestli by tam to dřevo nevypadalo jako pěst na oko??? sedačka je jasně modrá (zkresleno blbou fotkou), takže já už bych tam moc dalších barev nedávala Z hlediska návštěv by se mi líbilo spíše několik samostatných malých stolečků, když si pak sedne návštěva na křesla, ať si má kam odložit skleničku... A taky bych ten prostor nechtěla zabít nějakým bytelným stolečkem... Tak vůbec nevím
Profilova fotka
hlasuju pro up and eat ;-) Akorát na fotce vypadá celkem velkej, nevíš rozměry?
já bych vyměnila sedačku :-D jednoduchý tvary a rozhodně ne modrou. k tomu světlej kobereček a pak by tam možná ten up and eat šel ;-)
Profilova fotka
koberec???
ne koberec ale kobereček. páč jinak na tý podlaze zanikne, nemyslíš? ale celý to bylo jako ironie, páč ten stolek je sice nádhernej, ale do toho interiéru se nehodí, úplně tam zanikne.
Profilova fotka
jo taaaaaaak, to jo.....nejakej mensi tak 120*140 by se tam hodil
stolek up and eat má rozměry: šířka 1200 mm hloubka 600 mm výška 450 mm sedačku měnit nebudu, neblazněte, hledám jen stolek, nebudu předělávat vše, sedačka ještě musí nějakou dobu vydržet :))
Článek se načítá
já bych tam stejně koupila jeden z těch "průhledných" zašupovacích. k tý robustní sedačce to půjde líp. a beztak je to na tobě, co si tam nakonec pořídíš, ono se to těžko radí, každýmu se líbí něco jinýho a spousta lidí by ti tam klidně šoupla něco nevkusnýho, jenom proto, že na samostatným obrázku se jim to líbí a basta.
hodila jsem ti do alba dva takový obrázky, snad ti to trošku líp pomůže se rozhodnout ;-)
díky, správně jsi odhadla, že můj největší problém je nedostatek představivosti, proto to vůbec tady řeším, protože si nedokážu představit, jak by to tam vypadalo :-| Jinak si myslím, že nejlepší do daného prostoru by bylo něco mezi tím prvním, který nevím, kde mají (našla jsem to na nějaké prezentaci předělávky bytu) a tím AL-134. Pár menších stolků, stohovatelných, sklo/čirý plast, případně v kombinaci s kovem. Ale žádný úplně ideální jsem neviděla. Tak třeba si aspoň někdo jiný vybere ten up&eat od firmy ALAX, podle mě je to výborný nápad. :-)
Ahojky, taky bych byla pro výměnu sedačky (vzhledem k těm moderním skleněným schodům a bílé hladké kuchyni bych volila jednoduchou hranatější a v jiné barvě), ale chápu, že to není jako vyměnit skleničky, takže k té sedačce, co tam je by se mi nejvíc hodil stolek HSP ALL-117 (foto č. 5) pokud by ten spodek byl modrý ať to jde k sedačce, nebo nerez, ať to jde ke schodům... jinak nejvíc se mi líbí up and eat, ale ten se podle mě nehodí ani k podlaze, ani k sedačce a ani ke schodům... vzhledem k těm schodům bych nevolila stůl se dřevem, protože se těžko trefíš do vzorku a barvy podlahy, aby to ladilo, ledaže by bylo to dřevo stejný jak ta podlaha, proto bych volila radši ty kombinace se sklem a nerez, čistě skleněný stůl tam ale podle mě nevynikne, takže rozhodně s nějakými doplňky, buď nerez nebo do barvy interiéru, ale celoskleněný rozhodně ne, páč by mi to přišlo pak hodně "přeskleněnovaný", ty schody samy o sobě jsou zajímavý a se skleněným stolem by se podle mě dost bily... jinak nevím jak vypadá prostor celkově, neškodilo by to nafotit ze všech stran, protože podle toho, jak to na fotce vypadá, bych já hlavně změnila uspořádání v tom pokoji, nehodí se mi ta televize před ten prostor, kterým jde vidět kuchyň, ten by podle mě měl být volný, ale jak říkám, pokud to nevidím ze všech stran, tak těžko soudit... ;-)
Ivett, díky za názor, souhlasím s tebou. Přestavět to nijak nejde. Pokud to budu popisovat tak, že stojím zády k sedačce, tak celá pravá stěna je prosklená, celá levá stěna je jsou okna a pod nimi topení a předni stěna je (odleva) vstup na balkon, schody do podkroví, vstup do kuchyně jeden, kousek stěny, kde je televize teď a vstup do kuchyně druhý :-D
a co to dát takhle: tu televizi na druhou stranu (kde je teď podle obrázku sedačka), sedačku na stranu, kde jsou okna a naproti ní křesla. křesla by nebyly až u tý prosklený stěny (ale byly by k ní zády). nebo teda nevim, jak je to celkově velký, zas aby to nebylo namáčklý - sedačka, stolek, křesla. jen se mi nelíbí to uspořádání jakoby do L (sedačka a křesla) a ta televize jakoby uprostřed. a taky nevim, co je na tý zdi za sedačkou.
glori nemůžeš každou z těch stran fotnout mobilem a hodit pro lepší představu do alba? chápu teda dobře, že za sedačkou je jediná zeď co v tom pokoji je? ;-)
soudě podle obrázku ten prostor nebude sice malý, ale sedačka mi přijde obrovská, proto je těžký ji do toho prostoru vměstnat, kor když je z velké části prosklený, ta sedačka zabírá podle mě 3/4 celého prostoru... =-)
nevím, jestli to dobře chápu, ale jak se pak budeš z té sedačky nebo křesel dívat na TV, když k ní budeme kolmo ne naproti? :-o na zdi za sedačkou není nic, ta sedačka je až u zdi
a krásný (ale dražší) stolky mají na wéwéwé sednisi cézet... ;-)
tak křesla si trochu natočíš a na sedačku si lehneš a koukáš přímo :-D nevim no, prostě mi přijde lepší ten nábytek dát do prostoru, než ho plácnout ke zdi. jenže ta sedačka je prostě obrovská, s tou se fakt asi moc kouzel udělat nedá.
ano, ivett, chápeš to dobře, že jediná zeď je za sedačkou :-) zkusim pridat jeste jiny obrazek, ale nelekejte se barev žaluzií, ladily k původní barvě sedačky bývalé majitelky :-D pracuji na jejich výměně
glori takže když sedím v sedačce, tak napravo mám skleněnou zeď? a za ní je chodba? nebo jídelna? nalevo mám teda okna a před sebou kuchyň a uprostřed otvoru do kuchyně sloup zdi, u které stojí TV, chápu dobře? V tom případě, TV bych nechala tam kde je teda, pokud je tam zeď, očividně je asi úzká, protože mi přijde, že tam ta TV působí robustně... Každopádně sedačku bych teda nechala uprostřed, ale aspoň ty křesla dala každý z jedné strany, takhle jak to tam máš, mi to přijde jako neuspořádaný, dvě křesla vedle sebe se podle mě nehodí, otázka je, jestli je na druhou stranu vedle sedačky místo... Ten pokoj je na tak velkou sedačku malý...
jak takovej jeden stolek zahýbe s uspořádáním celýho pokoje :-D
ikarkulka pravda pravda :-D já bych se asi na stolek vykašlala a spíš bych koukala udělat něco s tou sedačkou, ta to tam celý takhle brzdí... ;-)
tak on spíš celý ten prostor není ideální, nevím, jestli by to jiná sedačke velice zachránila, možná by jen nepůsobila tak robustně, ale jinak nemyslím, že by byla menší přiznávám, že jsem si sedačku přivezla z minulého bytu, takže není na míru tomuto domu, ale je kožená a mám ji cca 5 let, takže ji teď určitě ještě nevyhodím sedačka je až u té skleněné zdi napravo, tou skleněnou zdí končí dům v úplně ideálním světě s neomezenými financemi, bych já tu skleněnou zeď změnila na normální zděnou, okna dala do střechy, sedačku dala novou a TV LCD a hned by to vypadalo jinak :-D v reálném světě hledám jen stolek :-|
ach ta realita :-D :-D :-D tak já bych sedačku dala doprostřed té zdi, z každé strany jedno to křeslo, TV nechala tam kde je a stolek jak už jsem psala - sklo v kombinaci s nerezem nebo něčím co půjde k té sedačce... hlavně bych nevolila něco "křehkého" jako mi přijde třeba ten stolek na fotce č. 6,3,13, protože ta sedačka ho pohltí tím že je velká a bude to působit divně...
a nebude to pak jako v kine? nebo myslíš nějak natočená ta křesla?
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?