Východní Čechy+Pardubice

Ahojky! Jsem z Pardubic,máme 1.patrový domek s podkrovím v klidné čtvrti nedaleko centra.Budu ráda,když se tu najde někdo z mého okolí.Těším se na Vaše příspěvky. :-)
1
2
Profilova fotka
Hoj, jsem z Hradce.
Profilova fotka
Ahojky ;-) Sjen, jsem taky z HK. Koukala jsem na tvé album. Kdepak to je? =-) Nějak to nemůžu poznat. Není to někde u Duranu?
Profilova fotka
zusma, jj tam to je. Odkuď jsi ty?
Profilova fotka
Ahojky holky, jsem taky z HK ;-) zusma: Tebe už jsem dlouho neviděla :-( občas k nám nakoukni a zděl novinky o Nicol :-D Jinak, abych se držela tématu tak bydlíme ve 2+1 v cihláku ;-)
Profilova fotka
Ahojda, jsem taky z HK. Zatím v podnájmu na Skupově, ale začínáme se poohlížet po penízkách na koupi vlastního. :-)
Profilova fotka
ahoooooooj my zatím bydlíme v Praze, ale snad za rok se stěhujeme do Pardubic TRNOVA
Cože,že se Vám v Praze nelíbí? =-)
Profilova fotka
ahoj, Pardubice, bydlíme v paneláku na poseidonu :-) , nemůžusi to vynachválit, moc se mi tu líbí :-D
To se nedivím. ;-) :-D Tam bych to brala taky. :-)
Profilova fotka
nelíbí :-D nejsme pražáci :-D
Profilova fotka
je to v centru, ale jedna nevýhoda tu je,absolutně neznáme žádné sousedy, je tu moc lidí. V Pardubičkách u našich, kde byydlí jen osm rodin, to je lepší, takový rodinný, tady vůbec :-| V jaké části bydlíš ty, karot?
Profilova fotka
Ahojky taky jsem z pce bydlime v panelaku na Zavodu miru nasi bydli naproti v poseidonu ale pochvalit ho teda nemuzu nechtela bych tam bydlet ani za nic.
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj karot, my bydlime na Dubine a stavime ve Svitkove....teda stavi nam firma
Profilova fotka
jéé můj švagr bydlel taky v těch novostavbách na dubině a ted se stěhovali před rokem do řadovky do Svítkova
Profilova fotka
no my si stavime ve Svitkove sami, nemame to " na klic". To bydli v tech novostavbach jak je penzion Fajn??
Profilova fotka
jo jo tam
Profilova fotka
SIJEN, tak jsem to dobře poznala, to jsem ani netušila :-) My tam chtěli koupovat před 3 lety byt-u Terronicu. Ale nakonec jsme se na to vyprdli. ted bydlím v Kuklenách. Jak se vám tam bydlí a jak to máte velký?? KINSLI: Ahoda ;-) Na MK jsem pořád,ale časíku je už s mimčem jaksi míň... je to fakt záhul. Určitě k vám mrknu, at vidím, jak vám ty tt krásně naskakují :-) ELIS0909: Ahooj :-) Jak to vypadá s kuchyní?????? =-) :-p
Profilova fotka
Ahojky holky, koukám, že je tu řeč o kuchyni ;-) Taky se snad v lednu dočkám nové kuchyně, máme ještě starou původní a je do děs běs, ani dvířka už nejdou zavřít :-N Vyřešili by jsme to už dřív, ale já mám strach kvůli jádru. Kámoš říkal, že je v pořádku, ale víte jak.... nerada bych, aby jsme se rázem ocitli v koupelně :-N
Meni...................na Židově.Ne půli cesty od Kostelíčka k věznici.Vídím z baráku na Spořilov. ;-) Godi...............tak to od sebe bydlíme kousek. :-D
Profilova fotka
karot: my bydlime L. Matury - takove dva velke vezaky vedle sebe. Ale snad se budeme pristi rok stehovat do domecku
Tak tam bydlí pár našich známých. ;-) Ale jsou roztroušení po celé ulici. :-D
Profilova fotka
karot: tak my bydlime cp. 851
Profilova fotka
Ahoj holky, dneska mrknu na beremese a koukám jako blázen, co je to tu za novinky ! ;-) Dobrýýý ... :-p Od kdy to je ? To nemůže být dlouho, ne ? =-) My bydlíme v Černé za Bory, ideální místo, kousíček do přírody i do města. ;-)
Godi..............tak já u Vás cinknu,až půjdu na nákup,jo?! :-D Já tam znám Schmitovi,Huňáčkovi,Houdkovi,Krehanovi a Jeníkovi. ;-) Nejsi od někoho z nich? :-D
Profilova fotka
ahoj holky ja jsem puvodne taky z Hradce, ted bydlim v zahranici, ale mam doma (napul se sestrou) dum. Asi 13km za Hradcem smerem na Chlumec, premyslime, ze by jsme ho pronajmuli a behem par let prodali.
Profilova fotka
zusma do kuklen jsem chodial na zakladku :-D kde tam bydlis?
Profilova fotka
karot: ne nejsem, manzel tu bydlel, ma tu byt uz asi 10 let...
Profilova fotka
Skaredka, fakt jo? To je nahoda, že jsi taky z HK :-) Bydlím v tom rohovým domě po cikánech :-D :-D Hnedka za podjezdem. Určitě víš kde. KDyž to někomu takhle popíšu, tak hned ví :-D Asi před 4 lety to úplně celý zrekonstruovali, udělali nový byty a je to tam moc pěkný :-)
Profilova fotka
Skaredka, mimochodem, jaký to je na tý základce? :-) Jestli v Kuklenách vydrříme, tak tam pošlu za pár let malou.
Profilova fotka
zusma jojo vim kde . .to teda cumim ze to zrekonstruovali, kdyz jsem odjizdela tak to byla poradjeste ruina. Ale v Unoru se chystam na 3 tydenni navstevu ... jsem zvedava co vsechno se tam zmenilo :-D zakladka v pohode. Takova rozumna smeska chytrejch a blbejch deti :-D Ja tam chodila rada, by me zajimalo jestli tam jeste uci nekdo z mych byvalych ucitelu :-N doufam teda jen, ze Lejsek tam uz nedela, to byl hroznej tyran
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?